Jocurile cu cele mai bune coloane sonore. In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile video cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. In ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, iar rezultatele au fost vizibile. Prin urmare, am decis sa alcatuiesc o lista care sa includa jocurile video cu cele mai bune coloane sonore. Dar inainte de a o prezenta, trebuie sa mentionez un lucru. Avand in vedere ca am inclus doar opt jocuri, sunt constient de faptul ca multe titluri cu coloane sonore de altfel foarte bune au fost lasate deoparte. Daca sunteti de parere ca ar fi trebuit sa mentionez si alte jocuri, puteti comunica acest lucru prin intermediul unui comentariu, anunta Playtech.

UtileFoto: Colaj foto

Costume de baie care te fac sa pari mai slaba. Inca putin si te vei putea bucura din plin de o binemeritata si mult asteptata vacanta! Ce frumoase sunt zilele in care singurele tale griji se reduc la "ce bautura sa-mi mai comand astazi" si "oare ce costum de baie sa mai port maine". Daca la prima intrebare nu putem decide pentru tine (desi cocktailul preferat al redactiei este, bineinteles, Cosmopolitan), cu siguranta iti putem oferi cateva sfaturi cu privire la modelele de costume de baie in care ai arata senzational pe plaja sau la piscina! Daca nu ai o silueta androgina, cu siguranta esti curioasa sa afli care sunt costumele de baie care ascund anumite imperfectiuni fizice, facandu-te sa pari mai supla. Rasfoieste galeria de mai sus si afla care sunt piesele care ti se potrivesc, informeaza Divahair.

Sfatul cercetatorilor care iti poate imbunatati viata sexuala. Viata sexuala este importanta pentru fiecare cuplu, iar imbunatatirea ei este, de asemenea, un punct esential. Astfel apare intrebarea: cum putem deveni mai buni?, noteaza site-ul Elite Daily. Poate fi ceva mai rusinos decat sa dai gres in momentele cele mai pasionale cu persoana iubita? Poate doar stanjeneala creata in acele zile ale lunii cand te confrunti cu riscul de a-ti murdari orice tinuta. Si nici in aceasta situatie teama de penibil sau esec nu este la fel de mare ca in acele momente de maxima tandrete cand iti doresti ca totul sa iasa perfect. Intr-un interviu pentru New York Magazine, Nicole Prause, director stiintific la Laboratorul de Psihologie Sexuala si Neurostiinta Afectiva, a explicat cum fiecare cuplu isi poate imbunatati viata sexuala. Potrivit acesteia, cuvintele "esec" sau "ratare" trebuie scoase din vocabular atunci cand vorbim despre sex, relateaza Descopera.

3 destinatii de vacanta pentru fanii Game of Thrones. Serialul-fenomen Game of Thrones, ajuns la cel de-al saselea sezon, poate fi o sursa de inspiratie si in ceea ce priveste vacanta de vara aceasta. Pentru adevaratii fani ai seriei, in strainatate exista agentii de turism care au oferte speciale de vacanta, ce includ destinatii in care s-au filmat scene-cheie din show; insa cum in Romania nu au aparut inca astfel de oferte, ti-am facut noi o lista cu 3 destinatii pe care le-ai putea vizita vara aceasta, noteaza Unica.

Pleci la munca in strainatate? Ce amenzi risti daca iti lasi copiii singuri. Potrivit Legii nr. 272/2004, privind protectia si promovarea drepturilor copilului, parintii care pleaca la munca in strainatate pot fi sanctionati cu amenzi consistente, daca nu numesc o persoana care, in lipsa lor, sa se ocupe de copiii ramasi acasa. Pentru cei care opteaza sa plece la munca in strainatate, problema copiilor ramasi acasa este una extrem de serioasa, mai ales daca nu au parinti/bunici sau alti membrii ai familiei care, in lipsa lor, sa se ocupe de copii. Potrivit legislatiei privind protectia si promovarea drepturilor copilului, parintii sau tutorii, care pleaca la munca in strainatate, sunt obligati sa notifice aceasta intentie, serviciului public de asistenta sociala, din localitatea de domiciliu. In caz contrar, ei risca amenzi usturatoare din partea autoritatilor, relateaza Libertatea.