Semne ca ar trebui sa mergi la ginecolog.Nimanui nu ii place sa mearga la medicul ginecolog. Tot procesul este neplacut, de la asteptatul in fata cabinetului, la dezbracatul din spatele paravanului, consultatia in sine si apoi intrebarile extrem de intime la care trebui sa raspunzi. In realitate, sunt lucruri mai groaznice decat mersul la ginecolog. Acesti medici sunt profesionisti si mersul la doctor nu trebuie evitat pentru ca preventia este cel mai bun tratament. Daca ai cel putin unul dintre semnele enumerate mai jos, mergi de urgenta la medic, anuntaUnica.

UtileFoto: Colaj foto

Pokemon Go in Romania: ghid de instalare si tot ce trebuie sa stii.Pokemon Go a fost lansat in urma cu o saptamana si este un joc care se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjurator de monstruletii virtuali cu care (eu, dar si multi altii) am copilarit. In Pokemon Go trebuie sa te plimbi cat mai mult pentru a prinde pokemoni, pentru a creste in nivel si pentru a te lupta cu alti maestri. Este un joc gratuit, creat de Pokemon Company impreuna cu Niantic, companie desprinsa din Google anul trecut. Nintendo detine o treime din Pokemon Company, iar ambele au participatii la Niantic, a caror marime nu a fost dezvaluita. Titlul este bazat pe franciza creata de Satoshi Tajiri in anul 1996 (si-a sarbatorit cea de-a douazecea aniversare pe 27 februarie 2016). Numele Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, ce in traducere inseamna monstri de buzunar. In anul 1998, Pokemon a debutat pe piata americana cu doua jocuri RPG pe Game Boy: Pokemon Red Version si Pokemon Blue Version. Aceste jocuri au avut acelasi succes ca si in Japonia, relateazaPlaytech.

Ce trebuie sa stiti daca mergeti cu copilul in vacanta.Pe langa alegerea unor mancaruri potrivite, calitatea apei si igiena trebuie sa fie printre prioritatile calatoriei. De regula, medicii sunt de parere ca nu ar trebui dusi in calatorii foarte lungi copiii care au mai putin de un an. "Mai ales sistemul imunitar al sugarilor poate fi afectat foarte usor de boli. In cazul lor este nevoie de o igiena speciala si de pregatiri pe masura inainte de plecare. In plus, la copiii aflati in perioada de diversificare, este foartre dificila pastrarea unei alimentatii corecte, echilibrate si fara riscuri pentru el", este de parere directorul Institutului de Cercetari Alimentare din Bucuresti, dr. Gheorghe Mencinicopschi. Asa ca avand in vedere fragilitatea varstei ar fi bine sa evitati sa plecati cu copilul mic la drum, cu exceptia situatiilor in care este vorba de urgente, informeazaDoctorulZilei.

Drogul care ii transforma pe tineri in ,,zombie''.Consumatorii popularului drog K2 au prezentat un comportament incredibil de ciudat. Consumul acestor halucinogene sintetice este foarte popular in randul tinerilor din Statele Unite ale Americii. Ziarele si televiziunile au raportat cazuri de lesin printre consumatori. Simptomele pe care le manifesta consumatorii pot porni de la confuzie pana la nebunie, in functie de dozaj si nivelul de toleranta al consumatorului, sustine doctorul Anthony Scalzo, profesor pediatru si directorul sectiei de toxicologie de la Universitatea din Saint Louise. ,,Aceasta substanta este extrem de periculoasa si devine tot mai periculoasa'', deoarece fabricantii incearca sa gaseasca noi variante pentru a putea scapa de legile care interzic unii compusi ai K2 din 2011, a afirmat Scalzo. Cercetatorul a descoperit efectele drogului K2 in anul 2010, dupa ce multa lume a sunat la Centrul de Dezintoxicare din Missouri pentru a raporta oameni care au consumat K2", arataDescopera.ro.

6 semne ca esti dependent de telefonul mobil.Un studiu realizat de profesorii universitari americani sustine ca folosirea telefoanelor mobile inteligente cauzeaza un stres continuu. Rezultatele acestui studiu, preluate de Mediafax, releva un fapt ingrijorator: smartphon-urile dau dependenta! Uite 6 semne ca ai devenit si tu dependent. Huffington Post relateaza despre efectele daunatoare pe care telefoanele mobile inteligente le au asupra psihicului consumatorilor. Cel mai grav lucru este faptul ca, petrecand foarte mult timp vorbind, jucandu-ne, ascultand muzica sau navigand pe internet, ajungem sa fim dependenti de smartphon-uri si acest lucru duce la stress si anxietate. Desi foarte multi utilizatori sustin ca butonarea telefoanelor mobile le aduce momente de relaxare, studiul contrazice aceste perceptii si ofera 6 semne care demonstreaza ca telefoanele inteligente cauzeaza dependenta psihica, relateazaClick.