Lucruri ciudate care iti pot intarzia menstruatia.Intr-o lume perfecta, fiecare femeie si-ar primi darul lunar conform unui program extrem de precis si durerile menstruale nu ar exista. Pentru cele mai multe femei aceasta lume este ceva utopica. Intarzierea menstruatiei creeaza confuzie si panica in fiecare luna pentru milioane de femei. Chiar daca nu poate fi vorba de o sarcina nedorita, orice intarziere creeaza ingrijorare. Am strans o lista cu cele mai neobisnuite lucruri care pot fi de vina pentru intarzierile menstruale, scrieUnica.

UtileFoto: Colaj foto

Cel mai bun program: iata cum ar trebui sa iti ocupi fiecare ora a zilei.i doresti ca fiecare zi sa se transforme intr-o experienta minunata? Atunci trebuie sa citesti randurile de mai jos! Expertii au demonstrat faptul ca trupul nostru are un ritm natural si ca, respectandu-i micile capricii, vei putea sa il determini sa iti faca intotdeauna pe plac! Adopta cel mai bun program, bifand pe cat posibil aceste activitati ordonate in functie de ora la care ar trebui sa se desfasoare, potrivitDivahair.

7 motive sa mananci mai mult pepene verde.Vara, apa este prima alegere pentru a preveni deshidratarea, insa fructele zemoase, de sezon iti asigura aportul zilnic necesar de lichide. O felie de pepene rosu fara coaja are nu mai putin de 92% apa. Miezul zemos si delicios al pepenelui verde are efecte revigorante si energizante. Specialistii nutritionisti ne recomanda sa-l consumam cu incredere intrucat reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de hidratare si de vitaminizare pe timpul verii. Gratie capacitatilor diuretice, pepenele verde e recomandat in dieta persoanelor cu pietre la rinichi sau care sufera de guta. Cu exceptia persoanelor cu insuficienta renala, tuturor celor care sufera de rinichi le este recomandata o cura de pepene de minimum zece zile, noteazaClick.

Telefoane pentru seniori: cum transformi orice Android in unul pentru varstnici.Exista foarte multe telefoane de seniori in magazine. De cele mai multe ori insa, acestea sunt destul de lente si ofera o experienta de utilizare frustranta. Cu un pic de efort, va puteti crea insa propriul Android pentru varstnici. Adoptia smartphone-urilor la scara larga este, din multe puncte de vedere, un lucru foarte bun. Fiecare dintre noi poate intra rapid pe internet, poate face cateva poze, isi poate verifica emailul si poate folosi servicii de videoconferinta, gen Skype sau Facetime. Din pacate, in functie de varsta, aceleasi dispozitive pot parea complexe, cu prea multe functii inutile si greu de inteles. Solutia aparenta la aceasta problema este sa va orientati catre achizitia unuia dintre multiplele modele de telefoane de seniori, arataPlaytech.

Rolul sportului in dezvoltarea emotionala la copii.Dezvoltarea emotionala a copiilor nu trebuie neglijata, intrucat ea ii va ajuta sa se integreze si sa aiba relatii sanatoase si pe viitor, ca adulti. Despre beneficiile sportului ne vorbeste psihologul Yolanda Cretescu. Yolanda Cretescu: In primul rand, sportul le da copiilor posibilitatea sa isi dezvolte abilitati individuale intr-un mod mai rapid decat in cazul copiilor care nu practica niciun sport. Apoi, abilitatile folosite sau dezvoltate prin practicarea unui sport, au influenta in toate ariile vietii. Astfel, daca vei decide sa iti inscrii copilul pentru practicarea unui sport, inca din copilaria mica, vei observa cum acesta se va dezvolta mai echilibrat. Sportul creste capacitatea cognitiva, creste capacitatea de gestionare a resurselor (timp si efort), capacitatea de cooperare, precum si cea de concentrare, informeazaPsychologies.