Gestul zilnic care te poate imbolnavi de cancer ovarian.Numarul cazurilor de cancer ovarian a crescut in ultima perioada, aceasta boala fiind catalogata de medici drept una dintre afectiunile cu cele mai mici rate de supravietuire. Cercetatorii s-au preocupat intens de incidenta sa si, chiar daca nu au reusit sa gaseasca un leac, au facut descoperiri surprinzatoare in ceea ce priveste cauzele cancerului ovarian! Insa ceea ce ne alarmeaza este concluzia unui nou studiu: unul dintre obiceiurile de la care multe femei nu se abat poate constitui cauza cancerului ovarian, potrivitDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Zone erogene de care nu stiai.Exista o scena in serialul american ''Friends'' in care unul dintre personajele principale, Monica incearca sa-l invete pe Chandler despre cele sapte zone erogene ale unei femei. Majoritatea le stim ca fiind: clitorisul, fundul, sanii, vaginul, interiorul coapselor, buzele si gatul. Corpul uman are terminatii nervoase pe toata suprafata pielii, asa ca exista mult mai multe zone erogene decat se crede, informeazaUnica.

Acestea sunt programele care ii ajuta pe membrii ISIS sa ramana anonimi pe internet.Flashpoint, o organizatia specializata in securitatea online, atrage atentia asupra uneltelor folosite de teroristii ISIS. Deja de cativa ani, de la primele atentate asumate de membri ai gruparii ISIS, a devenit evident ca acestia activeaza, in mare parte, prin intermediul platformelor online folosite de noi toti. Insa, pentru a-si raspandi mesajul, teroristii nu se folosesc doar de servicii precum cele oferite de Facebook, Twitter si alte retele sociale. Dupa cum scrie site-ul FossBytes, din anul 2012, acestia au devenit mult mai sofisticati, iar in ziua de astazi utilizeaza diverse unelte cu ajutorul carora care reusesc sa ramana anonimi in mediul online. Pentru a naviga in siguranta pe internet, de exemplu, teroristii se folosesc de browsere precum Tor sau Opera. Tor, de exemplu, a fost initial un proiect creat de Laboratoarele de Cercetare ale Marinei Americane pentru a proteja comunicatiile online ale organizatiilor guvernamentale din SUA, anuntaPlaytech.

Ce sa nu uiti sa pui in portbagaj daca pleci intr-o excursie cu masina.Poate ca planuiai sa pleci intr-o excursie cu masina de saptamani bune, sau poate ca ti-a venit aceasta idee pe loc si ai hotarat spontan sa o pui in practica. Cert este ca pleci si nimic nu iti mai sta in cale. Ti-ai pus in bagaj hainele, actele, ai luat cheia de la masina si dai sa iesi pe usa. Totusi, sentimentul ca ai uitat ceva nu iti da deloc pace. Ei bine, ca sa nu te mai uiti dezorientat prin casa in speranta ca vei vedea acel lucru esential pe care nu l-ai pus in geanta, iata o lista cu cateva lucruri care ti-ar putea fi de folos, relateazaClick.

10 evenimente care iti vor spune daca relatia voastra are sau nu viitor.Cand doar ce ai intrat intr-o noua relatie, totul pare usor si minunat. Iar asta pentru ca esti blocata in micul tau univers. Nu poti cunoaste cu adevarat cat e de buna relatia ta pana ce nu ati trecut prin niste evenimente serioase. Poate fi vorba despre stresul intalnirii familiei sale, drama unei vacante sau tristetea unui deces neasteptat. Oricum ar fi, daca relatia voastra depaseste urmatoarele evenimente, sunteti facuti unul pentru celalalt, potrivitElle.