Ce procent trebuie sa platim pentru reabilitarea termica a blocului. "A venit presedintele asociatiei pentru reabilitarea blocului. Ne-a spus ca trebuie sa platim 20% din valoarea lucrarii, dar nu stie valoarea totala si ca in primii 5 ani nu platim nimic, iar in urmatorii 5 ani platim cei 20% din lucrare. Este corecta procedura?" Trebuie sa cereti documentele care stau la baza calcului respectiv, precum si temeiul in baza caruia vi se solicita acele sume. Oricum nu trebuie sa achitati decat sume incluse in lista de plata, potrivitLibertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Un nou set cu iPhone 6 Plus ne arata telefonul intr-o noua culoare.O noua zi, un nou set de fotografii cu iPhone 7. In cazul acesta este vorba despre iPhone 7 Plus, care a aparut intr-un set de poze publicate de chinezi pe Internet. Stim deja ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu difera foarte mult din punct de vedere al designului fata de iPhone 6 si iPhone 6S, ci va veni cu o serie de modificari importante din punct de vedere al hardware-ului. Cu toate astea, se pare ca Apple are cateva trucuri in maneca pentru a-i momi pe cei care vor un iPhone cu totul si cu totul nou. Cel mai recent leak in acest sens ne prezinta iPhone 7 Plus in versiunea neagra. Smartphone-ul are camera dubla, este lipsit de mufa pentru casti de tip Jack si are si un conector inteligent care va permite atasarea unei tastaturi, informeazaPlaytech.

Singurele sapte lucruri din viata asupra carora ai control.Desi incercam cu disperare sa controlam fiecare zi a vietii noastre, iar uneori chiar avem impresia ca reusim, adevarul este ca putine lucruri putem sa manevram. Chiar daca ele nu par importante, ne pot ajuta, putin cate putin, sa obtinem acele schimbari pe care le asteptam. Deciziile pe care le luam zi de zi, fie ele si nesemnificative, o parte a rutinei, chiar au efecte asupra stilului nostru de viata. Asadar, iata sapte lucruri pe care le poti controla si cum poti sa scoti tot ce este mai bun din ele, potrivitDivahair.

Cat te costa cazarea pentru un sejur la mare.Dupa 15 august, proprietarii de spatii de cazare reduc preturile pentru turisti. Scaderea se face gradat, fiecare saptamana aducand tarife mai mici. Iata cati bani vom scoate din buzunare daca mergem pe Litoral la sfarsit de vara. Ziua de 15 august este semnalul scaderii tarifelor la cazare pe Litoral. Incepand de la Sfanta Marie, proprietarii de spatii de cazare reduc preturile pentru turisti, astfel ca un sejur la mare devine mai accesibil, noteazaClick.

De ce iubesc barbatii sanii.Oamenii de stiinta nu au gasit pana acum o explicatie satisfacatoare pentru acest fenomen, dar expertul in neurologie Larry Young a formulat o teorie prin care explica fascinatia barbatilor pentru sani. De ce sunt barbatii fascinati de glandele mamare? Profesorul de psihiatrie la Universitatea Emory, Larry Young studiaza baza neurologica a comportamentelor sociale complexe. Evolutia umana a valorificat un circuit neuronal ce s-a dezvoltat de la a intari relatia mama - copil in timpul alaptarii la consolidarea legaturii dintr-un cuplu. In timpul alaptarii se elibereaza oxitocina, numita si "drogul iubirii". Oxitocina o ajuta pe femeie sa isi concentreze atentia si afectiunea catre copilul ei. Cercetarile recente au aratat ca, prin stimularea mamelonului la majoritatea femeilor se imbunatateste excitarea sexuala. In creier se activeaza zone ale creierului care se activeaza si in timpul stimularii clitorisului sau vaginului, arataUnica.