Regim pentru ficat: protejeaza-ti ficatul cu aceasta dieta.Ficatul este unul dintre cele mai "napastuite" organe, el fiind direct afectat de toate alegerile noastre alimentare gresite. Chiar si atunci cand suntem atenti cat de cat la alimentatie, tot suprasolicitam acest organ destul de des, din cauza ca multe dintre produsele pe care le consumam contin aditivi, coloranti si alte substante daunatoare. Daca mai adaugam pe lista si actiunea pesticidelor, devine clar de ce bolile de ficat s-au raspandit atat de mult in ultimii ani. Din fericire, solutia se afla tot in mainile noastre in cazul afectiunilor de acest tip, iar adoptarea unui regim pentru ficat devine obligatorie daca vrem sa avem o viata lunga si sanatoasa! Excesele alimentare, stilul de viata sedentar si substantele chimice pe care le consumam aproape zilnic sunt doar cativa dintre factorii care contribuie la aparitia bolilor ficatului. Anumite boli ale acestui organ, precum hepatitele, sunt boli cu transmitere sexuala, care se raspandesc din neglijenta si care afecteaza grav organul inainte de a da simptome vizibile, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Cum blochezi apeluri de la anumite numere pe iPhone si Android.Daca te supara anumite persoane sau te-ai saturat sa fii contactat cu super oferte, nu ti-ar strica sa inveti cum blochezi apeluri de la anumite numere pe iPhone sau Android. Intamplator sau nu, numerele noastre de telefon apar online in diverse baze de date. Unii dintre noi le avem atasate profilului de Facebook, iar altii le-au folosit in trecut pentru postarea de diverse anunturi. In orice caz, acestea ajung sa fie indexate si folosite in scopuri promotionale. Problema apelurilor nedorite de la banci, asiguratori, servicii de teleshopping, magazine online chiar si diverse localuri este din ce in ce mai frustranta in secolul 21. Daca avem in vedere si persoane cu care vrem sa rupem orice legatura, lista contactelor de la care nu mai vrem sa primim apeluri telefonice se inteteste. Din fericire, aproape orice smartphone modern ofera un mijloc nativ prin care puteti remedia problema, relateazaPlaytech.

Uleiul de susan - cel mai bun ulei pentru pielea ta.Uleiul de susan, datorita proprietatilor sale antibacteriene si antioxidante este folosit in medicina ayurvedica de foarte multi ani. Acest ulei este obtinut din planta Sesamum indicum, are o aroma de nuci si are o culoare usor galbena. Acest tip de ulei are numerosi antioxidanti care ajuta la prevenirea imbatranirii pielii. Vitaminele si mineralele prezente in acest tip de ulei: vitaminele E, K, B6, fosfor, cupru, calciu, zinc, magneziu, acizi grasi omega 3 si fitosterina, scrieUnica.

4 idei gresite despre ingrijirea unghiilor, demontate de specialist.Manichiura impecabila este unul din atuurile feminitatii. Si totusi o tratam in mod gresit adeseori, luandu-ne dupa sfaturile unora si altora, care se cred experti "Manichiura a devenit o etapa indispensabila in rutina zilnica de frumusete. Unghiile stralucitoare si sanatatea lor sunt sinonime cu grija pe care o acordam intretinerii acestora", spune Jessica Vartoughian, romanca pe care presa americana a supranumit-o "Prima Doamna a unghiilor naturale". "Unghiile trebuie hidratate tot atat de des si de eficient ca si pielea corpului. Prin urmare, avem nevoie de o crema de maini sau de o crema specifica pentru unghii si cuticule. Este bine de stiut ca unghiile hidratate vor fi mai sanatoase si vor creste mai repede", explicaLibertatea.

Opt alimente care scad zaharul din sange si tin sub control diabetul.Merele, pestele, grepfrutul si ceaiul verde contin antioxidanti care echilibreaza nivelul zaharului din sange. Alimentele care contin antioxidanti, vitamina C si potasiu sunt recomandate celor care vor sa previna sau sa-si tina sub control diabetul. Specialistii americani, citati de site-ul www.eDiets.com, au intocmit un top al celor mai bune alimente care scad glicemia. Un mar pe zi tine medicul departe, iar afirmatia este valabila si pentru cei care vor sa-si controleze insulina. Coaja de mar contine quercitina, un antioxidant care reduce riscul de diabet. "Merele contin apa sub forma legata care antreneaza o parte din glucoza pentru a fi eliminata prin urina", informeazaDoctorul Zilei.