Sapte greseli pe care le faci atunci cand te dai cu parfum.Tocmai ti-ai descoperit parfumul preferat si pleci din mall cu certitudinea ca de acum incolo ii vei innebuni de placere pe ceilalti, atunci cand ii vor simti "aroma"! Ajunsa acasa, abia astepti sa il incerci, dar constati ca, desi noua ta minune olfactiva era incadrata in categoria parfumuri foarte rezistente, pe tine nu tine mai mult de cinci minute! Afla din galerie care sunt cele mai comune greseli pe care le fac fetele atunci cand folosesc parfum. Tu ai comis vreuna dintre aceste erori regretabile, care iti compromite aroma corporala? Consulta aici si lista de "porunci" a femeilor care miros bine, ale caror secrete iti vor asigura o aparitie cu parfum obsedant, anuntaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Top site-uri de torrente romanesti pe care autoritatile le-ar vrea inchise.Site-urile de torrente romanesti reprezinta sursa principala de filme, seriale si muzica pentru multi dintre utilizatorii romani. Logica lor: "de ce sa dau bani pentru un produs cand pot sa-l obtin gratuit?". Ei bine, aceasta mentalitate are un mare defect: cum vorbim de materiale protejate de drepturi de autor, astfel de lucruri sunt ilegale. Insa un mic "detaliu" de acest gen nu i-a oprit pe cativa "baieti destepti" care se ocupa de site-urile de torrente romanesti sa incerce sa scape de autoritati. Exista destui care au si reusit. Site-uri de torrente romanesti sunt destule si pentru toate gusturile. Primul exemplu care ne poate veni in minte este Filelist.ro, cel mai mare din tara noastra. Un cont de utilizator iti ofera acces la o galerie uriasa de filme, seriale, desene animate si multe altele, scriePlaytech.

Explicatie stiintifica: De ce darama pisicile obiectele din casa.Proprietarii de pisici recunosc, cu siguranta, urmatorul scenariu: felina se urca pe masa si darama tot ce gaseste, dupa care se uita cu o fata nevinovata ca si cum ar spune "Dar ce am facut?". Desi pare un obicei banal, cercetatorii au gasit explicatia stiintifica pentru care pisicile au acest obicei. Amy Shojai, specialist in comportamentul animalelor, sustine ca exista mai multe motive pentru care pisicile darama obiecte. "La pisici se resimte destul de puternic instinctul de a vana pentru hrana, asa ca trantitul lucrurilor ar putea fi o manifestare a acestuia", sustine specialistul. "Pisicile isi folosesc labutele pentru a testa si explora obiectele, iar miscarea, sunetele, felul in care se simt obiectele le ajuta sa inteleaga daca sunt sau nu in siguranta", adauga doctor Shojai, citata deUnica.

Cum sa ramai insarcinata mai repede.Atunci cand decizi ca este timpul sa faci un copil, vrei sa ramai insarcinata in cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, nu fi nerabdatoare. Cateodata este nevoie de timp. Daca ai planificat perioada in care ai vrea sa ramai insarcinata, trebuie sa stii ca exista o serie de lucruri pe care trebuie sa le faci si unele pe care trebuie sa le eviti pentru ca sansele sa creasca. Iata ce este recomandat sa faci atunci cand vrei sa ramai insarcinata: Primul lucru consta in vizitarea unui medic ginecolog pentru un control. Trebuie sa stii si sa inveti mai multe despre sarcina. In plus, atunci cand orice indoiala, oricat de mica este prezenta, este important sa discuti cu medicul, relateazaClickpentrufemei.ro.

6 mituri despre ingrijirea pielii demontate de medicul dermatolog.Dr. Laurentiu Vladau, medic specialist dermatolog, aduce in discutie sase din cele mai raspandite mituri despre piele si ingrijirea ei. Si arata, cu argumente medicale, cat adevar si cate prejudecati exista in spatele lor. Desi poate parea greu de crezut, tenul gras poate sa devina si el deshidratat. Sebumul, sau uleiul caracteristic tenului gras, se varsa la suprafata pielii din glandele sebacee aflate profund in piele. El nu ofera, insa, niciun avantaj in ceea ce priveste hidratarea pielii. Aceasta este mentinuta datorita unor lipide produse ca urmare a procesului de reinnoire a epidermului la fiecare 28 de zile, care formeaza o anvelopa de protectie impotriva pierderilor de apa si care au o compozitie diferita de cea a sebumului. Principala molecula care are rol in hidratare este acidului hialuronic din stratul mijlociu al pielii care fixeaza si mentine apa in derm, noteazaLibertatea.