Cum sa slabesti in functie de forma corpului. Indiferent de forma corpului, toate femeile sunt frumoase. Dar, atunci cand vine vorba de slabit, devine o problema dificila tocmai din aceasta cauza. Pentru ca, atunci cand este tinuta dieta, rezultatele apar mai devreme sau mai tarziu, in functie de forma corpului pe care o are fiecare. Toate ne confruntam cu problema celor cateva kilograme in plus, dar le poti elimina cu usurinta daca mananci alimentele potrivite, in functie de forma corpului pe care o ai. Femeile care au corpul in forma de mar tind sa depuna kilogramele in partea de sus a corpului, pe abdomen. Cu picioare subtiri, la piept si in talie au aceleasi masuri, iar soldurile sunt un pic mai mici. In plus, persoanele cu silueta in forma de mar sunt predispuse la probleme de sanatate, in special legate de sistemul cardiovascuar, asadar, atunci cand mananca, jumatate din farfurie ar trebui sa fie plina de legume proaspete si fructe, relateaza ClickSanatate.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Simptome neobisnuite si adesea ignorate care avertizeaza ca inima nu functioneaza corect. Problemele la inima apar de cele mai multe ori pe furis si se manifesta brusc. Exista unele semne, dar nu sunt intotdeauna recunoscute."Mai ales la femei, simptomele problemelor la inima nu urmeaza tiparul normal" spune Kerry Hildreth, asistent universitar in sanatatea inimii la Universitatea din Ohio. Indiferent de sex, cheia este sa stim unde sa fim atenti. Pentru inceput trebuie supravegheate colesterolul si presiunea arteriala, ne recomanda Paul Whelton, profesor de epidemologie la Universitatea Tulane. Primul semn este durerea in piept. Whelton ne spune ca este ca si cum ar fi un elefant pe piept. "Simtiti ca v-ati intins un muschi in piept? Poate fi vorba de o boala cardiovasculara." spune Ashley Simmons, cardiologist la Spitalul Universitar din Kansas, scrie DoctorulZilei.ro.

O tehnica simpla care te scapa de dureri de cap si de stres in doar 30 de secunde. O durere de cap iti poate strica pana si cele mai bune momente. Mai ales daca te loveste la locul de munca sau cand esti la volan si nu ai niciun medicament la indemana. Cefaleea reprezinta orice fel de discomfort sau durere situata la nivelul capului, fetei sau gatului. In multe cazuri durerea de cap apare datorita faptului ca nervii, muschii sau vasele sangvine de la nivelul fetei, scalpului sau creierului sunt iritati, inflamati sau nu functioneaza normal.Terapia cu puncte de presiune (triggerpoints) a aparut in Asia cu peste 2000 de ani in urma si este o presopunctura care functioneaza atunci cand apesi cu degetele anumite puncte din corp care elibereaza stresul muscular. Punctul pe care trebuie sa-l masezi se afla intre degetul mare si cel aratator. Folosind degetul mare al unei maini si indexul celeilalte, ciupeste partea moale si carnoasa dintre degetul mare si index, aplicand presiune pe dosul palmei, anunta csid.ro.

Ce inseamna daca te mananca ochii. Mancarime de ochi - cunoscuta in termeni medicali, drept prurit ocular, aceasta senzatie de mancarime la nivelul ochilor, insotita de cele mai multe ori de ochi rosii si pleope umflate, este un simptom destul de comun, insa poate reprezenta o problema majora si o sursa de anxietate pentru pacienti, pentru ca le afecteaza adesea calitatea vietii lor. De cele mai multe ori, mancarimile la ochi sunt cauzate de conjuctivita, bacterii sau alergii. O substanta iritanta (numita alergen) - cum ar fi polenul, praful si parul de animale determina eliberarea de compusi numiti histamine in tesuturile din jurul ochilor, ceea ce duce la mancarime, roseata si umflaturi. Frecarea ochilor nu reduce senzatia de mancarime, ci din contra o poate agrava. Alergiile la ochi se prezinta intr-o multime de forme si marimi si pot fi sezoniere sau perene, relateaza Libertatea.

5 metode naturiste pentru imunitate. Se apropie sezonul rece si implicit vom avea de-a face si cu bolile specifice. Insa, daca avem un sistem imunitar puternic, vom face fata "provocarilor" toamnei. Un stil alimentar sanatos reduce riscul imbolnavirilor. Ca sa-ti ajuti oraganismul in acest sens, trebuie sa consumi multe alimente verzi si albe (contin clorofila), in stare cruda sau cel mult fierte. Se recomanda si mancarea gatita, insa cea usoara, cum ar fi pestele si pasarile de curte. De asemenea, un ou fiert pe zi inseamna proteine, vitamine si minerale. Si citricele au rolul lor semnificativ in dieta zilnica, asigurand organismului vitaminele de care are nevoie. Uleiul de peste, uleiul de seminte de dovleac, propolisul si mierea (de tei sau brad) fac parte tot din recomandarile medicului Codrut Tutu, specialist in Acupunctura si Apifitoterapie. Ideal ar fi sa ne trezim dimineata cu zece minute mai devreme si sa facem putina gimnastica de inviorare, iar seara sa o incheiem cu o plimbare in parc. "Lasati-va copiii sa alerge, sa se joace cat mai mult in aer liber. Statul in casa imbolnaveste, mai ales tintuitul in fata calculatorului sau a televizorului. Miscarea este un factor extrem de important pentru dezvoltarea sistemului imunitar", mai spune dr. Codrut Tutu, citat de Click.