10 motive pentru care ar trebui sa folosesti mierea de manuka.Cu siguranta ai auzit si tu vorbindu-se despre mierea de Manuka, extrasa de albine din arborele de Manuka, care creste numai pe teritoriul Australiei si al Noii Zeelande. Spre deosebire de multe dintre super alimentele la moda acum, acest tip de miere este cu totul special, avand proprietati antibacteriene si antiinflamatorii importante! Descopera mai jos beneficiile mierii de Manuka si propunerea noastra pentru o sanatate de fier: de acum poti spune "adio" fricii de boli si te poti bucura de o stare perpetua de bine! Triburile de Maori ii cunosc si folosesc super efectele din cele mai vechi timpuri, dar mierea de Manuka a devenit abia recent cunoscuta marii mase a populatiei globului, informeazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

10 carti pe lista de lectura din aceasta toamna.Ce citim in aceasta toamna? Ti-am pregatit o lista cu propuneri de lectura, in care am selectat 10 carti recent aparute la edituri. Din selectia noastra nu lipsesc thrillere in care suspansul nu te va lasa sa pui cartea deoparte, povesti de iubire in care, poate, te vei regasi sau continuari ale unor romane lansate in ultima vreme- "Lupta mea. Cartea a treia. Insula copilariei" de Karl Ove Knausgard sau "Prieteni si eroi" (Trilogia Balcanica, partea a III-a) de Olivia Manning. La loc de cinste pe lista de lectura de toamna se afla si "444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara" - o carte aniversara, care condenseaza viata si opera lui Neagu Djuvara in 444 de fragmente memorabile extrase din scrierile si spusele autorului, anuntaUnica.

Cum citesti mai usor orice articole in Firefox cu modul lectura.Modul lectura a fost introdus in urma cu cativa ani nativ in Firefox, desi exista extensii cu un efect similar pentru aproape orice alte browsere. Intitulat Reader View in engleza, modul lectura incearca sa identifice materialul editorul principal dintr-o pagina web si transpune tot continutul intr-un format similar cu un document word. Astfel, puteti foarte usor sa scapati de reclame, animatii, sigle si alte elemente care v-ar putea distrage atentia. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea sa mariti sau sa micsorati fontul de lectura, sa schimbati culoarea de fond din alb in negru sau sepia. Cu un simplu click in stanga sus, pe o sageata inapoi, din modul lectura puteti reveni in formatul obisnuit de pagina web, scriePlaytech.

Minor infractor? Vezi ce-l asteapta pe un copil care incalca legea.Te inspaimanta stirile despre minori care fura, comit de vandalism sau se bat cu salbaticie. Te intrebi daca legea are ac de cojocul lor si daca pot fi adusi inapoi, pe calea cea buna. Raspunde avocata Alexandra Gabriela Velican. Raspunderea penala a minorilor reprezinta un regim special care se aplica persoanelor sub 18 ani care au savarsit fapte penale. In functie de varsta, minorilor li se aplica sau nu diverse sanctiuni. Pana la 14 ani: Sub aceasta varsta, copiii nu raspund penal si nu sunt trasi la raspundere din punct de vedere penal. Nu exista derogari de la aceasta regula, deoarece se considera ca, pana la aceasta varsta, copilul nu are discernamant, nu are reprezentarea faptelor sale si nu poate distinge asupra consecintelor, explica avocata Alexandra Gabriela Velican. Prezumtia lipsei de discernamant a minorilor sub 14 ani este absoluta, ceea ce inseamna ca niciodata nu s-ar putea sustine si proba ca faptuitorul minor a avut totusi discernamant la momentul savarsirii infractiunii, noteazaLibertatea.

De ce e bine sa faci sex in fiecare zi.Daca vrei sa faci mai multa miscare, pentru a-ti imbunatati sanatatea, ai crede ca trebuie sa-ti faci timp sa mergi periodic la sala. Lucrurile nu stau chiar asa! Oamenii de stiinta pretind ca sexul regulat este cel mai bun sport, cu beneficii de necontestat. Conform unei analize efectuate de cercetatori de la Universitatea Curtin, sexul regulat imbunatateste sanatatea mentala si fizica. Profesorul Matt Tilley, autorul studiului, spune ca: hormonii secretati in timpul actului sexual "ajuta la reducerea stresului, si, mai mult, endorfinele actioneaza ca un antidepresiv natural". De ajutor pentru problemele pielii: Sentimentul de iubire si afectiune induse in urma unei partide sexuale declanseaza eliberarea de endorfine si serotonina, care sunt foarte bune pentru piele. Endorfinele ajuta la cresterea de noi celule ale pielii si la marirea productiei de colagen, ceea ce inseamna ca ridurile se vor estompa si cicatricile se vor vindeca mai repede, anuntaClick.