Cum deosebesti un produs original de unul contrafacut. Ai in fata ochilor geanta mult visata si te pregatesti sa o achizitionezi. Dar daca investesti intr-un produs care este doar o copie reusita a unui brand celebru? Cum recunosti un parfum contrafacut. Ambalaj: cartonul din care este confectionata cutia parfumului trebuie sa fie de buna calitate, curat, de cele mai multe ori logo-ul si restul datelor inscriptionate pe cutie sunt iesite in relief. Cumva, diferenta dintre un ambalaj original si unul contrafacut este aceea dintre hartia lucioasa a unei reviste si paginile unui ziar. Celofanul care imbraca acea cutie a parfumului trebuie sa fie perfect intins, de cele mai multe ori prins cu sigiliu al brandului respectiv, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Super-condimentul care combate inflamatia si elimina metalele grele din organism. Coriandrul - unul dintre cele mai puternice remedii naturale! Trateaza inflamatia cronica si curata organismul de metale grele! Iata cateva sfaturi de utilizare! Utilizat corect, coriandrul poate fi un medicament extrem de puternic! Este un antiinflamator natural, care detoxifiaza organismul de orice tip de metale grele si alte toxine! Coriandrul este unul dintre cei mai puternici si subtili detoxifianti ai metalelor grele si alee substante letale. Este ideal pentru separarea mercurului de organe. Existenta metalelor grele in organism poate duce la dezvoltarea unor boli grave, cum ar fi: cancerul, afectiuni ale inimii, creierului, depresie, disfunctionalitate a rinichilor, boli pulmonare si slabiciune a oaselor, anunta DoctorulZilei.

Uscatul hainelor in casa, un obicei nociv pentru sanatate. Uscatul hainelor in casa este un obicei practicat de multi romani, dar putini cunosc faptul ca dauneaza grav sanatatii. In lipsa unui spatiu in exteriorul locuintei, destinat uscarii rufelor, cele mai multe persoane sunt nevoite sa le tina in interior, aproape de calorifer. Putini dintre acestia folosesc si un electrocasnic dedicat uscarii rufelor.Cercetatorii au ajuns la concluzia ca acest obicei este unul nociv. Ne afecteaza starea de sanatate, fara sa ne dam seama cand. Uscatul hainelor in casa inrautateste starea celor afectati de astm, rinite alergice sau alte alergii. Nivelul ridicat de umiditate in locuinta conduce la aparitia acarienilor de praf, iar nivelul sporilor de mucegai creste, relateaza Libertateapentrufemei.ro.

Cum renunti la convingerile negative. Convingerile negative te limiteaza si te impiedica sa-ti traiesti viata, asa cum vrei cu adevarat. Stim ca principalele cauze ale bolilor sunt malnutritia (obiceiurile alimentare proaste) si stresul. Dar mai stim si ca realitatea este relativa, deci se poate schimba. Un recunoscut cercetator american, dr. Joe Dispenza, dupa ani si ani de cercetare a reusit sa demonstreze ca organul nostru de comanda, creierul, nu este fix, imobil, ci are o proprietate extraordinara numita neuroplasticitate, adica un traseu neuronal interupt printr-o leziune este refacut prin alte trasee neuronale cu ajutorul exercitiilor si repetarii. Aceasta abilitate a creierului de a-si reorganiza neuronii sanatosi, preluand de la cei lezati functiile pentru a forma noi conexiuni neuronale, pe baza invatarii si a experientei de viata, poate face posibila adaptarea noastra la noi si noi provocari, anunta psychologies.ro.

Cum sa te ingrasi, fara sa te imbolnavesti. Sunt persoane care isi doresc din tot sufletul sa mai puna 4-5 kilograme. Nu se simt bine absolut deloc atat de slabe! Daca si tu te numeri printre acestea, afla ce ar trebui sa mananci ca sa te ingrasi, dar totusi sa ai grija de sanatatea ta. Daca vrei sa iei in greutate si solutia ta pentru aceasta problema o reprezinta chipsurile, pizza si shaorma, afla ca faci o mare greseala. Nici sucurile carbogazoase, nici dulciurile nu sunt solutiile, chiar daca sunt pline de calorii. Nu stiu daca vei ajunge la rezultatul dorit, dar iti pot spune cu siguranta, ca mancand astfel iti vei imbolnavii inima, imunitatea organismului va scadea si vei incepe sa te simti foarte rau. Asa ca, evita aceste elimente atat de nocive si pline de E-uri! La micul dejun. Pentru aceasta masa alege sa consumi oua (acestea sunt bogate in proteine de foarte buna calitate. In plus, albusul ajuta la cresterea masei musculare), banane, fulgi de ovaz, branza de capra, tartine cu somon. Tot dimineata mai poti opta si pentru unt de arahide, miere, dar si un iaurt bogat in grasimi, scrie Click.