Folosesti AdBlock Plus pentru a scapa de reclame, dar programul iti va servi unele mai "bune".AdBlock Plus se pregateste sa lanseze un nou serviciu care va aduce reclame pe paginile web pe care le vizitati. Desi ideea initiala a extensiei AdBlock Plus era sa elimine reclamele ce apar pe mai toate paginile web, decizia de acum are ca scop eliminarea reclamelor "rele", ce sunt intruzive, prea mari sau prea urate, si inlocuirea lor cu reclame mici, subtile si in teorie, mult mai putin enervante. AdBlock Plus pregateste un marketplace pentru site-uri. Astfel, detinatorii de site-uri pot alege reclame pe care sa le plaseze in cadrul continutului de pe pagini. "Proprietarii de site-uri au posibilitatea de a trata cele doua ecosisteme complet diferit, dar de a le monetiza pe fiecare in parte", afirma Ben Williams, directorul de operatiuni si comunicatii din cadrul AdBlock Plus, citat dePlaytech.

UtileFoto: Colaj foto

Festivaluri de film, spectacole si arta in acest sezon.Odata cu venirea anotimpului rece, parca ai mai mult chef sa te cuibaresti in salile cinematografelor, ale teatrelor si sa te plimbi pe coridoarele galeriilor de arta. Iata ce optiuni ai. Teatrul de Comedie deschide stagiunea 2016-2017: Stagiunea cu numarul 67de la Teatrul de Comedie se va deschide joi 22 septembrie, ora 19:00, la Sala Radu Beligan cu spectacolul "Imblanzirea scorpiei" de William Shakespeare in directia de scena a lui Gelu Colceag -un spectacol muzical in care bucuria de a trai capata insusirile unui veritabil carnaval al Evului Mediu, in cadrul caruia totul era permis, pentru un numar de zile, informeazaUnica.

Ingrasaminte din bucatarie pentru plantele tale.Secretul plantelor viguroase, care infloresc abundent, consta in hrana bogata in minerale. Nu e nevoie sa cauti solutii complicate prin florarii. Cu putin zat de cafea sau coji de oua, le poti pregati plantelor tale un adevarat festin, natural si sigur. Cojile de oua: Si plantele au nevoie de calciu in perioada de crestere, pentru dezvoltarea radacinilor. In plus, calciul le ajuta sa retina potasiul, un element care contribuie mai tarziu la cresterea crengutelor noi. In ghivece: adauga in pamant o lingurita de coji de oua pisate fin, ori de cate ori plantezi o noua floare. In gradina: toamna si iarna, risipeste cojile de oua printre straturile de legume si de flori. Primavara, le vei sapa odata cu pamantul si vor hrani radacinile plantelor, scrieLibertatea.

5 pasi simpli prin care inveti sa fii autentica.Unii oameni isi abandoneaza propriile valori si se straduiesc sa fie pe placul tuturor. Invata sa fii autentica si pune-te pe primul loc in viata ta. Tendinta de a raspunde mereu pozitiv la nevoile altora, in detrimentul sentimentelor tale, reflecta un comportament pe care poate l-ai dobandit inca din copilarie. Iti este teama de refuz, ai nevoia exagerata si nesanatoasa de aprobare, eventual o oarecare urma de teama de abandon si neincredere in sine. Trebuie neaparat sa iei in considerare urmatoarele sfaturi, daca nu stii sa-ti impui niste limite si sa fii autentica, iar tot ce faci este numai pentru satisfactia placerilor altcuiva. Fii responsabila numai de emotiile tale. Fiecare om este responsabil de viata lui si implicit de sentimentele lui, anuntaPsychologies.

Ce spune culoarea buzelor despre sanatatea ta.La fel ca și culoarea pielii sau a unghiilor, cea a buzelor poate să dezvăluie foarte multe lucruri importante despre sănătatea ta. Buzele sănătoase sunt de un roz pal, fiind colorate de un pigment numit melanină. Atunci când nuanța buzelor se modifică, aproape întotdeauna este vorba despre o schimbare în organism, uneori chiar de boli serioase. Descoperă, așadar, ce spune culoarea buzelor despre sănătatea ta și află dacă este cazul să îți faci o programare la medic, potrivitDivahair.