Sfaturi de alimentatie pentru a preveni cancerul ovarian. Simptomele cancerului ovarian apar in ultimele stadii ale bolii si pot fi confundate deseori cu semnele altor afectiuni, ceea ce intarzie stabilirea unui diagnostic corect. De aceea, acest tip de cancer este considerat cel mai periculos dintre toate, rata de supravietuire fiind una mica. Preventia ramane in continuare cea mai buna arma pe care o poti detine impotriva lui. Cum alimentatia joaca un rol important pentru sanatatea organismului, este important sa tii cont de cateva sfaturi esentiale.Nu elimina complet carnea rosie din alimentatia ta, dar consum-o in cantitati mai mici. Mai multe studii au scos la iveala faptul ca o dieta bogata in acest tip de carne creste semnificativ riscul de a dezvolta cancer ovarian, scrie DivaHair.

UtileFoto: Colaj foto

Cum recunosti falsa iubire. Cu totii ne dorim iubiri ca in povesti, pana la adanci batraneti, dar putini stiu sa recunoasca partenerul potrivit si de multe ori ne implicam in relatii de cuplu total nepotrivite, care ajung sa ne raneasca. Ca sa intelegi diferenta dintre o iubire autentica si falsa iubire, trebuie sa stii ce reprezinta pentru tine iubirea. Nu din definitii, nu din citate sau povesti, nu din experientele altor oameni, ci din interiorul tau, din trairile si emotiile tale.Iubirea parinteasca este prima forma de afectiune pe care o cunosti si care are stransa legatura cu restul iubirilor pe care le intalnesti in viata. In functie de relatia cu parintii se formeaza stilul tau de atasament si implicit modul in care reusesti apoi sa construiesti o relatie de cuplu, relateaza Revista Psychologies.

Ia-ti adio de la celulita practicand aceste exercitii! Celulita este o problema spinoasa mereu in atentia noastra, indiferent de varsta si de sex. Din fericire, nu doar cremele speciale si dieta sanatoasa o fac sa dispara. Intr-o luna, daca esti atenta la ce mananci si cat, si practici regulat urmatoarele exercitii poti diminua aspectul de "coaja de portocala" a pielii. E indicat sa faci antrenamente speciale de trei ori pe saptamana, adica genuflexiuni, fluturari de brate, hiperextensii si flotari, timp de ora. Nu doar ca vei scapa de celulita, cu acest program poti uita si de durerile de incheieturi, in special cele la nivelul genunchilor, anunta Clickpentrufemei.ro.

Cum sa tai ceapa fara sa mai plangi. Ceapa te face sa plangi vrei, nu vrei, cand o cureti si o toci marunt pentru mancare. Este imposibil sa scapi de acidul ei intepator, care iti inroseste ochii si iti irita nasul. Dar exista cateva solutii eficiente care te ajuta sa suporti mai usor usturimea si lacrimile. Daca ai hota in bucatarie, da-i drumul sa functioneze si taie ceapa in apropierea ei. Este bun si un ventilator cat de mic, precum cele pentru birouri. Curentii de aer vor transporta gazul iritant pe care il elibereaza ceapa departe de ochii tai si nu te va mai ustura la fel de mult. Pune leguma buclucasa in congelator timp de 15 minute inainte de a o curata si taia. Daca se raceste bine, frigul va inhiba eliberarea gazului care ustura si produce iritatii. Singura problema este ca se va curata mai greu de coaja, dar merita sa incerci, daca scapi de lacrimi, scrie Libertateapentrufemei.ro.

Cata apa sa bei ca sa slabesti 9 kilograme. Apa constituie 70% din tesuturile organismului uman. De asemenea, apa reprezinta 80% din sange, 20% din compozitia oaselor, 75% din muschi si 90% din compozitia creierului. Astfel spus, lipsa apei in organism nu poate fi compensata de nici o alta substanta, aceasta fiind indispensabila tuturor proceselor din corp. Consumul insuficient de apa, precum si lipsa de miscare, sunt doi factori majori care ne afecteaza silueta si sanatatea, si pe care ii ignoram atunci cand dorim sa scapam de kilogramele in plus. Cum ajuta apa la slabit Apa accelereaza metabolismul si arderea caloriilor, ajutand organismul sa se mentina hidratat si sanatos, relateaza DoctorulZilei.ro.