3 legi psihologice de care sa tii cont. Asa cum Universul functioneaza dupa legile lui proprii, si noi functionam in cadrul unei familii, coordonate de legi psihologice ale iubirii. Iata cum iti schimba asta viata, in bine sau in rau. Psihoterapeutul german Bert Hellinger a descoperit ca o familie are o ordine proprie dupa care se ghideaza. Atunci cand aceasta randuire este afectata, efectul se resimte la toate generatiile ulterioare, pentru ca sistemul tinde sa se armonizeze, iar cei mai tineri iau asupra lor aceasta sarcina, anuntaPsychologies.

UtileFoto: Colaj foto

Ce vitamine sa iei pentru pofta de mancare.Desi majoritatea oamenilor se confrunta cu un apetit prea bogat, din cauza tuturor tentatiilor culinare din magazine si restaurante, exista si persoane care nu au pofta de mancare suficienta, ceea ce le pune in pericol sanatatea. Acest lucru se poate intampla din cauza unor boli care slabesc organismul si care trebuie neaparat investigate sau din cauza unei deficiente de vitamine in cadrul unei diete nesanatoase. Probabil ca ai auzit pana acum ca suplimentele cu vitamine ingrasa, insa adevarul este ca ele doar stimuleaza apetitul. Daca in ultima vreme ai observat ca ai probleme la acest capitol, descopera care sunt cele mai bune vitamine pentru pofta de mancare, informeazaDivahair.

Sfaturi ciudate care te ajuta sa slabesti.Cand nici dieta si nici miscare nu te ajuta sa slabesti ajungi sa iti folosesti si ultimii asi din maneca pentru a ajunge la greutatea ideala. Sfaturile ciudate de mai jos chiar functioneaza. Ia o bomboana mentolata: Dupa ce inchei masa mananca o bomboana mentolata. In afara faptului ca menta iti mentine respiratia proaspata este si o modalitate de a-ti potoli foamea. Doar mirosul aceste plante poate sa te faca sa te simti satul, scrieUnica.

"Welcome to the dark side": ce este si de ce ai vrea sa intri pe Darknet.Ai avut vreodata curiozitatea sa intri pe Darknet? Nu este un lucru chiar la indemana, ai nevoie de un browser special, asa ca trebuie sa te pregatesti putin, inainte. Pentru ca un site Darknet nu poate fi accesat dintr-un server DNS, ca orice alt site, iti trebuie un browser denumit TOR (The Onion Router) si directorul Onion. Daca incerci intr-un browser obisnuit, directorul .onion o sa dea eroare. Popularitatea TOR a crescut mai ales dupa dezvaluirile facute de Eduard Snowden, cand multi utilizatori de Internet au inceput sa caute informatii pe aceasta tema. De ce ai vrea sa intri pe Darknet? Principala motivatie ar fi dorinta de a-ti pastra anonimatul. Site-urile din Darknet folosesc reteaua TOR, care are la baza mii de noduri, astfel incat sa nu poata fi identificata originea sau destinatia ei. Astfel, in TOR nu iti poate fi stabilit IP-ul, noteazaPlaytech.

6 alimente recomandate impotriva crampelor musculare.Fie ca se manifesta noaptea sau in timpul unui efort, crampele musculare sunt foarte dureroase si neplacute. Mai ales cand se repeta des. Daca ai astfel de probleme consuma alimente bogate in potasiu si magneziu si le vei evita. Iata care sunt principalele alimente recomandate: Banana e bogata in potasiu O banana pe zi este excelenta pentru a-ti lua doza de potasiu. Mai contine si vitamina B6, astfel incat este excelenta inainte de a face sport. Consuma banana coapta, cu pete maronii. Acestea au toate substantele benefice organismului, spuneLibertatea.