Utile: Cu ce alte boli se asociaza depresia; 4 greseli pe care le faci dupa dus si care pot provoca infectii vaginale; Ce sunt, de fapt, petele de pe cojile legumelor si fructelor
4 greseli pe care le faci dupa dus si care pot provoca infectii vaginale. Prezenta bacteriei Candida Albicans, responsabila pentru aparitia candidozei, este normala chiar si intr-un vagin sanatos; simptomele candidozei incep sa apara atunci cand flora vaginala este dezechilibrata, iar bacteriile "prietenoase", care mentin sanatatea aparatului reproducator, sunt depasite numeric de cele care pot provoca o infectie vaginala. Poate ca folosesti deja un gel intim care respecta pH-ul zonei intime, insa o igiena corecta nu se rezuma doar la momentul baii sau dusului zilnic. Afla care sunt obiceiurile gresite care iti maresc sansele de a dezvolta o infectie vaginala si cum le poti corecta, scrie Diva Hair.
Ce sunt, de fapt, petele de pe cojile legumelor si fructelor. Cu siguranta ai observat ca majoritatea merelor, perelor sau cartofilor sunt predispuse cu mici pete pe coaja lor. Te-ai intrebat vreodata ce sunt acestea? Micile orificii, nu mai mari decat o intepatura de ac, se numesc lenticele si sunt foarte importante.Care este rolul lor? La fel ca oamenii, legumele si fructele au nevoie de aer curat, ceea ce se traduce in cazul lor prin dioxid de carbon. Flori, copaci, plante, toate inspira dioxid de carbon si expira oxigen. Dar, spre deosebire de oameni, ele nu au nari ci lenticele, anunta Unica.
Sfaturi pentru a avea o digestie buna. Dieta bogata in fibre, hidratarea adecvata si miscarea regulata sunt esentiale pentru un tranzit intestinal normal. Alimentele procesate, mesele neregulate, lipsa activitatii fizice, tratamentul cu antibiotice si consumul de alcool sunt principalii factori care pot determina incetinirea tranzitului intestinal. In acest caz, toxinele rezultate in urma descompunerii alimentelor stationeaza prea mult la nivelul intestinului gros, absorbindu-se in organism. Balonarea si senzatia de greutate la nivelul abdomenului apar din cauza tranzitului intestinal lent, prezent atunci cand alimentele tranziteaza tubul digestiv timp de 48 - 72 de ore, peste acest interval fiind vorba deja de constipatie, informeaza Click.
Cele mai eficiente remedii naturiste pentru raceala. Remedii naturiste pentru raceala. Odata cu venirea anotimpului rece, incepe si sezonul racelilor din cauza ca vremea devine capricioasa si avem parte de ploaie, vant si frig si suntem nevoiti sa petrecem mai mult timp in interior decat in aer liber. Astfel, mucoasa nazala devine mai uscata si mai putin eficienta in lupta contra virusurilor, iar frigul de afara slabeste organismul prin scaderea sistemul imunitar. Pentru nu a-ti deprima sistemul imunitar si mai mult cu fel de fel de medicamente sua antibiotice, incearca sa tratezi raceala cu unele dintre cele mai eficiente remedii naturiste ce le poti face singur acasa cu ingredient din propria bucatarie, fara sa mai pierzi timpul pe la medici, relateaza Libertatea.
Stai in continuare in cuplu, dar visezi la despartire. Te complaci intr-o relatie de cuplu care nu-ti mai aduce bucurie si satisfactie, dar nu ai puterea sa iei o decizie in acest sens si gasesti mereu scuze sa ramai? Iata ce motive te determina sa stai, chiar daca tinzi catre despartire. Inconstient cautam modelul dupa care ne-am structurat in copilarie, incercam sa gasim in relatia cu partenerul de cuplu aceleasi coordonate pe care le aveam in relatia cu parintii, cautam atmosfera afectiva in care ne-am format ca indivizi. Daca o regasim in relatia de cuplu, chiar daca partenerul ne nemultumeste, tindem sa ramanem in aceasta relatie pentru ca ne satisface aceleasi nevoi. Asa se explica de ce nu plecam dintr-o relatie, desi avem semne clare ca ceva nu merge, potrivit Psychologies.

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”