Ce s-ar intampla daca toti oamenii de pe glob ar locui in acelasi oras.In acest moment, populatia globului cuprinde 7,4 miliarde de oameni. Iata un exercitiu de imaginatie interesant: cum ar fi daca toti am locui in acelasi oras? Cei de la RealLifeLore si-au propus sa ofere raspuns la aceasta intrebare, prin intermediul clipului de mai sus, oferind variante viabile prin raportarea la cele mai populate tari de pe glob. In prezent, Singapore este tara cu cea mai densa populatie, unde locuiesc aproximativ 7.605 oameni pe kilometru patrat. Un alt exemplu este cel al Manhattan, unde locuiesc 26,939 oameni pe kilometru patrat. Daca ne-am putea obisnui cu aceasta rata a populatiei intr-un spatiu atat de restrans, asta ar insemna ca toti cei 7,4 miliarde de locuitori ai Terrei sa locuiasca intr-un oras care sa inglobeze Texas, Oklahoma si Louisiana la un loc, ajungand la o suprafata de un milion de kilometri patrati, potrivitPlaytech.

UtileFoto: Colaj foto

Ce este dubla personalitate.Nu avem intotdeauna incredere in noi si vrem sa parem ceea ce nu suntem. Dar ce se intampla atunci cand trecem de limitele normalului si ne confruntam cu tulburari de identitate? Iata cum recunosti dubla personalitate. De-a lungul timpului, tulburarea de identitate disociata numita dubla sau multipla personalitate a fost catalogata drept un subiect controversat si a beneficiat de nenumarate studii de caz avide de intrebari si raspunsuri. Atunci cand suferim de personalitate multipla ne schimbam gandurile, limbajul si atitudinea in functie de situatiile cu care ne confruntam. Aceasta depersonalizare sau lipsa clara a identitatii proprii apare pe fondul traumelor suferite anterior si al activitatilor prezente la care se raporteaza. Dubla personalitate difera de la o persoana la alta, dar este insotita de cele mai multe ori de depresie, dureri de cap, insomnii, autosabotaj, chiar si de halucinatii sau tendinte de suicid, noteazaPsychologies.

De ce sa nu porti niciodata sutien in timpul somnului.Exista multe femei care nu renunta la sutien nici chiar in timpul somnului. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, afla ca sanatatea ta va fi afectata mai devreme sau mai tarziu. Citeste in continuare de ce nu ar trebui sa porti niciodata sutien in timpul somnului: Afecteaza tesutul mamar si circulatia sangelui- Stiai ca purtarea sutienului pe timpul noptii poate provoca probleme cardiovasculare? Sutienul pune presiune asupra venelor si vaselor de sange, iar acesta este motivul pentru care livrarea normala de oxigen si alte substante nutritive sanatoase la celule este intrerupta, fiind extrem de nociv pentru sanatate, spuneUnica.

De ce ne cade parul toamna?Ai observat si tu ca iti cade mai mult par in aceasta perioada? Nu te speria, e normal, pana la un punct. Se intampla la schimbarea anotimpului, din cauze ce tin de dieta, de modificari hormonale. Din fericire, perioadele sunt trecatoare si se pot ameliora cu tratamente naturiste. Toamna au loc doua schimbari care afecteaza podoaba capilara a femeilor. Prima este de natura hormonala: in lipsa soarelui, functia tiroidiana scade, ducand la usoare modificari hormonale. A doua cauza majora tine de alimentatie: acum avem tendinta sa mancam mai gras, mai consistent, nu mai consumam asa multe verdeturi ca primavara/vara, iar organismul nu mai primeste suficient fier si vitamine, fapt care slabeste radacina firului de par. Ce este de facut? Daca soarele nu il putem recupera, nu ne ramane de facut decat sa avem mai multa grija la dieta. Firul de par este o structura formata din fier, calciu, magneziu si proteine, informeazaClick.

Noni, fructul care creste imunitatea.Planta de noni este cunoscuta prin fructul supranumit "fructul vietii" sau "fructul zeilor". Isi are originea in Australia si Asia de Sud-Est si face parte din aceeasi familie cu arborele de cafea. In Europa (inclusiv in Romania fructul este adus din: Tahiti, Hawaii, Peru, Polinezia. In aceste zone, fructul noni este utilizat in medicina traditionala pentru efectele de vindecare a ranilor, combaterea oboselii si a diareei. Indienii considerau noni o planta sacra si o foloseau pentru echilibrarea organismului. De mai bine de 10 ani a devenit cunoscut in SUA, ca preparat natural terapeutic, disponibil sub forma de suc, pudra sau sirop. Compozitia sa a atras atentia lumii, fiindca substantele continute de noni nu se mai regasesc in nici o alta leguma sau fruct de pe glob. Afla care sunt calitatile sale deosebite, relateazaLibertatea.