Ce nu ar consuma niciodata cardiologii: fereste-te de aceste alimente. Cautam cu infrigurare leacul impotriva cancerului, dar uitam cu desavarsireca o alta afectiune ucide cu sange rece, fiind responsabila de un adevarat "genocid" asupra umanitatii. Este vorba despre bolile cardiovasculare, care constituie prima cauza a mortalitatii din Romania, cu peste 62% dintre decese! Suntem laureatii Europei la acest capitol, ceea ce nu constituie sub nicio forma un motiv de mandrie. Ce este si mai dureros? Spre deosebire de temutul cancer, bolile cardiovasculare sunt in multe cazuri consecinta directa a stilului nostru de viata: fumatul, alimentatia nepotrivita si lipsa de miscare se numara printre cele mai raspandite cauze ale afectiunilor de inima, scrieDiva Hair.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Intra in scena imprimeurile florale. Chiar daca imprimeurile cu flori par a fi specifice sezonului cald, anul acesta ele raman si pe tesatura hainelor de toamna-iarna. Nimic nu e mai sic decat o rochie romatica plina de flori, in combinatie cu un palton de catifea. Sau o geanta cu flori pictate. La fel si o pereche de ghete. Rochiile cu campuri de flori imprimate cat mai realist sunt piesele care permit o mare libertate in accesorizare, informeazaUnica.

Remedii naturiste impotriva durerilor menstruale. In fiecare luna ai dureri menstruale groaznice si nu stii ce sa faci ca sa scapi de ele? Iata cateva tratamente naturiste, rapide si deloc costisitoare, care te vor ajuta sa indepartezi neplacerile lunare! Cataplasme calde cu foi de varza: Cataplasmele calde te vor ajuta sa elimini rapid durerile menstruale. Ce trebuie sa faci? Inmoaie comprese de tifon in apa fierbinte si incalzeste cateva foi de varza. Apoi, pune-le pe partea inferioara a abdomenului. Apa fierbinte: O metoda si mai simpla este sticla umpluta cu apa calda. Ai nevoie doar de o sticla din plastic. Pune in ea apa fierbinte si asaz-o pe zona unde simti durerea. Vei vedea ca in doar cateva minute durerile vor scadea in intensitate. Cand simti ca apa se raceste, trebuie sa o inlocuiesti cu alta calda, relateazaClick.

7 remedii pentru tratarea aftelor bucale, recomandate de catre medicul stomatolog. Desi dimensiunile lor sunt reduse, aftele bucale creeaza o serie de efecte negative greu de suportat atunci caad isi fac aparitia in cavitatea bucala. Mestecatul alimentelor este o adevarata provocare, trebuie sa mesteci cu mare grija, cu gura pe jumatate deschisa, pentru a nu atinge acele zone si, de multe ori, acestea se maresc si creeaza a un disconfort permanent, resimtit chiar si noaptea. Din fericire, ele nu sunt contagioase, dar acesta este, de fapt, singurul lucru pozitiv legat de aftele bucale, potrivitLibertatea.

Facebook Marketplace iti va permite sa vinzi si sa cumperi produse. Odata cu lansarea Marketplace, Facebook se implica din ce in ce mai mult in comertul online. Conform unui studiu de anul trecut, desi vizitam un numar foarte mare de site-uri pe desktop, 80% din timpul petrecut pe telefon este dedicat primelor cinci aplicatii. Una dintre cele mai populare in acest moment este Facebook, iar compania lui Mark Zuckerberg se pare ca a gasit o noua metoda prin care sa-i determine pe oameni sa o foloseasca si mai mult. Ne referim aici la Marketplace, cel mai nou serviciu anuntat de reteaua sociala. Potrivit celor de la Verge, Marketplace le va permite utilizatorilor sa cumpere si sa vanda produse prin intermediul ei, noteazaPlaytech.