4 secrete pentru a manca mai putin. Mancatul in exces este una din principalele cauze ale obezitatii si dusmanul oricarei diete, insa acest obicei nu iti afecteaza doar aspectul fizic. Pe termen lung, excesul caloric poate duce la dezvoltarea bolilor cardiovasculare, a aterosclerozei si a diabetului. Sa mananci portii mai mici este o strategie eficienta, dar este posibil sa mananci mai putin fara sa te simti flamanda o zi intreaga? Daca incerci sa reduci numarul caloriilor si sa mananci mai sanatos, ti-am pregatit cateva sfaturi culese direct de la medici, inclusiv de la Doctor Oz, pentru a te ajuta, potrivitDiva Hair.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Cele mai bune tratamente naturiste cu castane. Castanele s-au dovedit a fi un tratament naturist grozav pentru varice, vanatai, luxatii, tromboze, ulcere varicoase, crampe, insuficienta venoasa si limfatica si multe alte afectiuni. E bine de stiut si faptul ca, reusesc sa le vina de hac chiar si hemoroizilor. Tinctura de castane, excelenta impotriva varicelor: Daca vrei sa scapi de inesteticele si dureroasele varice, ar trebui sa incerci tinctura de castane. Ai nevoie de 300 de grame de castane si un litru de alcool (40 de grade). Castanele se pun intr-un borcan, iar peste acestea se adauga alcoolul. Se lasa asa timp de doua saptamani, apoi se strecoara. Trebuie sa iei in fiecare zi cate 20 de picaturi, scrieClick.

De ce trebuie sa te epilezi seara si sa iti faci manichiura dimineata. Daca nu stiai deja, ora si ordinea in care indeplinesti anumite "task-uri" din ritualul tau zilnic de frumusete, pot imbunatati drastic eficacitatea acestora. Iata ce trebuie sa faci pentru a te simti bine si a arata mereu impecabil. 7.00- Spala-te pe dinti: Spala-te pe dinti imediat ce te ridici din pat, deoarece atunci nivelul de bacterii este cel mai ridicat din pricina cantitatii mai mari de saliva secretata. Neaparat, periaza-ti si limba deoarece acolo se strang cele mai multe bacterii, relateazaUnica.

Cum sa ne comportam cu o persoana rautacioasa. O persoana rautacioasa face din atitudinea ei un adevarat sport de performanta. Si cum un astfel de comportament ne poate rani, iata ce il cauzeaza cu adevarat si cum il putem combate in mod corect. Rautaciosii, cei mereu calcati pe coada: Intr-adevar, unii oameni par mereu suparati, in defensiva, asteptand sa fie atacati. Cauzele pot fi multiple, dar toate isi au originea in suferinta puternica si teama, in modul cum au fost educati, in ce valori le-au fost insuflate si, mai ales, in felul cum s-au purtat cu ei parintii, bunicii atunci cand au gresit, noteazaPsychologies.

Unghii casante, cu striatii, exfoliante? Avem solutii. Ne dam in vant dupa manichiuri care mai de care, insa neglijam adesea sanatatea unghiilor. Desi exista solutii pentru fiecare problema a lor de sanatate. Iata trei din cele mai frecvente "boli" ale unghiilor si remediile cele mai accesibile. Unghii casante: De ce? Deshidratarea, amplificata de vat, de frig are drept efect direct uscarea unghiilor. Urmarea: ele fac fata mai greu loviturilor si socurilor de alt gen si se rup. Cum le putem proteja? Aplicand un ulei hranitor pe unghie si in jurul ei cel putin o data pe zi, informeazaLibertatea.