Dezvoltare personala prin joc, improvizatie si teatru.Preocuparea pentru propria dezvoltare personala nu este o moda, ci o necesitate. Un psiholog si o trupa de actori ne dezvaluie care sunt beneficiile jocului, improvizatiei si teatrului pentru rezolvarea problemelor emotionale. Fiecare adult are in el un copil, pe care il poate aduce in prim plan atunci cand isi doreste relaxarea. Iar copilaria poate reprezenta multe beneficii, la care am renuntat odata cu maturizarea: lipsa grijilor, bucuria fata de momentul prezent si lucrurile simple, deschidere si curiozitate fata de nou. Oare revenind la joc, putem obtine ajutorul mult dorit in atatea sfere ale vietii noastre? "Exista multe tipuri de terapii care apeleaza la tehnica jocului in lucrul cu adultii si, nu de putine ori, acestia constata cu surprindere cat de multe beneficii pot obtine de pe urma ei, scriePsychologies.

UtileFoto: Colaj foto

10 alimente populare care te ingrasa.Foarte multe persoane se plang ca oricat de sanatos ar manca tot reusesc sa se ingrase. Chiar si cele mai sanatoase alimente de pe rafturile alimentelor ne pot ascunde surprize in forma de calorii. Iata care sunt alimentele de care nu stiai ca te ingrasa. Fulgii de porumb: Cele mai multe reclame ne indeamna sa mancam in fiecare zi cereale pentru continutul lor de fibre si vitamine. Daca alegem fulgii de porumb trebuie sa avem in vedere si eticheta. De cele mai multe ori, pentru un gust mai bun, producatorii adauga zahar. Ajungem astfel, ca la o portie de cereale sa avem nu mai putin de 7 lingurite de zahar, anuntaUnica.

Cum faci Windows 10 mai rapid in trei pasi simpli.Exista multe trucuri la care puteti apela pentru a va face sistemul cu Windows 10 mai rapid. Mai jos vom detalia doar cateva dintre cele mai facile solutii. Fata de sistemele de operare anterioare ale Microsoft, Windows 10 este un pas in fata semnificativ. Asta nu inseamna insa ca vorbim de un SO perfect. Mai degraba, se traduce prin faptul mai sunt putine lucruri de finisat. Cu toate acestea, la intervale regulate de timp, avem parte de actualizari regulate, pe care ar fi bine sa le instalati. Pe langa functii in plus, mai mici sau mai mari si solutii de securitate, respectivele update-uri, va fac sistemul mai rapid, iar acesta este doar primul pas. In cazul in care va folositi doar voi PC-ul cu Windows 10, eventual in confortul caminului, puteti opta pentru autentificarea automata la pornire. Astfel, in loc sa faceti swipe-uri, click-uri si alte gesturi pentru ca apoi sa tastati parola de autentificare, puteti sari peste intregul proces, informeazaPlaytech.

Esti in cautarea unui loc de munca? Ce trebuie sa stii despre perioada de proba.Mai multi cititori, aflati in cautarea unui loc de munca, ne semnaleaza faptul firmele la care au apelat nu angjeaza direct, ci doar cu o perioada de proba. Libertatea iti spune ce presupune perioada de proba, atat pentru angajat, cat si pentru angajator. Perioada de proba reprezinta o modalitate de verificare a competentelor noilor salariati, dar si posibilitatea ca persoana incadrata in munca sa poata testa daca este compatibila sau nu cu firma la care vrea sa se angajeze. Potrivit Avocatnet.ro, de cele mai multe ori, perioada de proba foloseste in mai mare masura angajatorului si mai putin salariatului, care poate veni la serviciu cu teama de a nu-i fi prelungit contractul. Din rationamente etice, insa si pentru a dezvolta o relatie sanatoasa cu viitorul angajat, cel care propune oferta de angajare ar trebui sa lase loc de negociere salariatului, atat in ceea ce priveste perioada de proba, cat si referitor la criteriile de evaluare, relateazaLibertatea.

Chiropractica trateaza durerile de spate in sarcina.Cele 9 luni de sarcina sunt cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. Dar parca ar fi si mai frumoasa daca nu te-ai confrunta cu greturi, dureri de spate, kilograme in plus, picioare umflate si alte modificari fiziologice. Cateva dintre ele se pot trata prin chiropractica. Chiropractica este o metoda alternativa de tratament ce poate ameliora durerea resimtita de femeia insarcinata la nivel lombar, migrenele, greturile si starea de indispozitie care se poate instala in cursul diminetii, explica dr. Lou Jacobs, primul chiropractor din SUA atestat in Romania. Spre deosebire de alte abordari terapeutice, chiropractica e complet neinvaziva si indicata in special gravidelor, dat fiind faptul ca, in aceasta perioada, optiunile lor de tratament medicamentos sunt relativ limitate. Desi preferata si recunoscuta la nivel international datorita efectelor pozitive pe care pacientii le resimt inca de la primele sesiuni, chiropractica este putin cunoscuta in Romania, spuneClick.