Cum provoci o schimbare de comportament.Sotul tau este imprastiat? Copilul nu isi asuma responsabilitati? Deseori ne intrebam ce avem de facut pentru a le determina o schimbare de comportament. Iata cateva solutii practice si eficiente. Avem nevoie de schimbare? Se spune ca oamenii nu se schimba. Ca, odata ce inainteaza in varsta, sunt tot mai" la fel. Ca este inutil sa incerci sa produci o schimbare in comportamentul celuilalt si ca iubirea adevarata inseamna sa il accepti asa cum este. Asa sa fie? Dar daca "asa cum este el sau ea", nu ne convine, ci ne face nefericiti? Daca nu putem accepta un partener care e dezordonat, nepoliticos si indiferent (sa nu zic "nesimtit") sau o partenera frivola, care flirteaza cu oricine si pare sa nu termine nimic in viata? Sigur, intrebarea este: de ce sa mai stai cu asa o persoana? Ei bine, raspunsul ar fi: pentru ca suma defectelor nu copleseste suma calitatilor. Poate ca tu ai o chimie speciala cu acea persoana insuportabila, poate ca este o mama buna, in pofida ciudateniilor sale; sau poate ca este un tata de familie responsabil si grijuliu, desi, pe de alta parte, e sarcastic si dur, si rautacios, arataPsychologies.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa ai dinti mai albi peste noapte.Cafeaua, ceaiul, nicotina si zaharul nu iti afecteaza doar sanatatea pe termen lung, dar vor duce si la ingalbenirea prematura a dintilor. Daca efectele lor sunt deja vizibile, avem vesti bune pentru tine: efectul este reversibil. Inainte de a apela la metode profesionale pentru albirea dintilor, care pot afecta stratul exterior de smalt, natura iti ofera cateva solutii ieftine si la indemana pentru a capata zambetul stralucitor pe care ti-l doresti. Iata o metoda simpla care iti va conferi un zambet de Hollywood peste noapte. Zdrobeste cateva capsuni si aplica mixtura pe suprafata dintilor. Rezista tentatiei de a le manca, deoarece trebuie sa le lasi sa actioneze cel putin un minut. Capsunile sunt bogate in acid malic, un ingredient natural cu efect de albire, dar au si un continut ridicat de fibre, care contribuie la eliminarea bacteriilor. Apoi curata-ti dintii cu pasta de dinti pentru a inlatura zaharurile, potrivitDivahair.

Semne ingrijoratoare care iti arata ca mananci prea mult zahar.Te simti mereu obosita, esti irascibila si ai mereu pofta de mancare? Acestea sunt doar cateva consecinte ale faptului ca mananci zahar in exces. Iata semnele care iti arata ca mananci prea multe dulciuri: Te simti mereu obosita- Este primul si cel mai important semnal ca ai inceput sa consumi prea mult zahar, sustin specialistii. Aceasta stare de oboseala care nu trece nici dupa o noapte de somn odihnitor este legata de cantitatea de zahar pe care o consumi zilnic. Mai mult, cu cat consumi mai mult zahar, cu atat ti se reduce, in timp, capacitatea de a simti placere in momentul consumului. Esti irascibila- Atunci cand mananci prea multe dulciuri, si starea ta de spirit are de suferit. Zaharul iti da emotiile peste cap si te poate face sa te simti nervoasa. Ca sa nu mentionam faptul ca nivelul scazut de energie e un drum sigur spre o stare de irascibilitate, spune Unica.

Lucruri pe care orice femeie trebuie sa le faca atunci cand nu este intr-o relatie.Atunci cand ti-ai luat un angajament si esti implicata intr-o relatie, tinzi sa neglijezi unele aspecte pentru a te dedica iubitului tau, iar cand esti singura, profita de timpul pe care il ai pentru a recupera. Asadar, daca nu ai un iubit, nu te descuraja, ci rasfata-te dupa cum te sfatuim noi: Calatoreste cat mai mult- E greu sa planifici o calatorie atunci cand esti cu cineva fiindca aveti planurile mereu date peste cap. Atunci cand trebuie sa iti faci griji doar in privinta programului tau, planificarea devine mult mai usor de gestionat. In plus, nu trebuie sa te gandesti ca vei fi departe de iubitul tau, iar sacrificiile pentru relatie nici nu intra in discutie. Tocmai de aceea profita de weekend-uri pentru a merge in calatorii spontane, de una singura sau cu cele mai bune prietene, relateazaElle.

Fa mult sex sa nu racesti la iarna.Specialistii britanici au facut un plan de bataie pentru a ne intari sistemul imunitar. Iata 10 sfaturi esentiale pentru a ne feri de virusurile care plutesc in aer, de microbii care ne pandesc sa ne tintuiasca la pat. Conform expertilor, sanatatea tine de gesturile marunte care ne fac mai puternici. Iata cele 10 sfaturi de aur pentru acest sezon. 1. Dusuri reci-calde. Schimbarea brusca de temperatura corporala, din fiecare dimineata, activeaza sistemul imunitar si il face sa reziste in fata infectiilor, crescand numarul limfocitelor si al monocitelor. 2. Sexul. S-a demonstrat stiintific faptul ca sexul regulat si des creste considerabil numarul celulelor imunitare IgA din sange. Un lucru e sigur: nu faceti febra si nu luati gripa usor, daca faceti sex, informeazaClick.