Scapa de febra cu aceste leacuri. Febra nu este o afectiune in sine, ci un simptom al unei boli care poate fi tratata si fara medicamente. Iata cateva remedii naturiste care te vor ajuta sa scapi de temperatura ridicata! Bitter suedez: in febra este recomandat bitterul suedez. Pune 3 lingurite de bitter suedez intr-o cana de ceai. Vei scapa de febra intr-un timp foarte scurt. Ceai de lamaie si ghimbir: unul dintre remediile naturiste care te poate scapa de febra este ceaiul de lamaie si ghimbir. Ai nevoie de 2 linguri de radacina de ghimbir (proaspata) rasa si o jumatate de lamaie, informeazaClick.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai periculoase obiecte din dormitor. Dormitorul trebuie sa fie acel spatiu sacru, in care ne odihnim si ne reincarcam bateriile. Cu toate acestea, camera noastra preferata ascunde multe capcane, care se pot regasi chiar printre obiectele pe care le privim ca pe cei mai buni prieteni. Te trezesti obosita, desi ai dormit cele opt ore recomandate? Esti mereu tafnoasa si iritabila, dar fara motiv? Ai greturi sau alte probleme de sanatate pe care nu ti le poti explica? E posibil ca sursa acestora sa se afle chiar in propriul dormitor! Noi iti prezentam cele mai periculoase obiecte din dormitor, care iti pot ameninta sanatatea si chiar viata! Chiar daca nu poti sa renunti la aceste obiecte necesare, afla cum sa contracarezi sau sa minimizezi riscurile lor, potrivitDivahair.

Ce este somatizarea. Somatizarea se traduce prin aparitia unui simptom fizic care nu are o cauza medicala, ci este urmarea unei stari de dezechilibru psihic. Este cauzata de un eveniment stresant sau traumatic. Exista o comunicare permanenta intre corpul fizic si psihicul uman, in scopul mentinerii echilibrului si a starii de bine. Cand aratam bine, cand ne place ce vedem in oglinda, starea noastra psihica este pozitiva, suntem increzatori, mandri, multumiti. O durere la nivel corporal, mai ales daca persista, ne schimba starea psihica in registrul negativ, devenim irascibili, ingrijorati, preocupati, relateazaPsychologies.

De ce sa nu pui niciodata asternuturi rosii sau negre pe pat. Un studiu recent a scos la iveala faptul ca pleosnitele au preferinte cand vine vorba de locul in care traiesc. Astfel, acestea vor evita asternuturile galbene sau verzi, in timp ce vor fi atrase ca un magnet de cele rosii sau negre, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Florida si Union College din Lincoln. Initial, insisi cercetatorii au luat in ras ideea ca pleosnitele ar avea astfel de preferinte, insa rezultatele cercetarii i-au uimit. 'Am facut mai multe teste si am descoperit ca pleosnitele sunt atrase in mod special, in defavoarea altora", sustine dr. Corraine McNeil, unul dintre cercetatorii implicati in acest studiu, citat deUnica.

Castraveciori moi, varza cu zeama tulbure? De ce "nu tin" muraturile peste iarna. Ti se par tot mai scumpe legumele pentru conserve, toamna dupa toamna? Atunci merita sa fii si mai atenta cu ele, ca sa nu regreti banii dati. Pe langa prepararea in sine, conteaza foarte mult si locul in care le depozitezi muraturile. Regulile de baza le stii ca orice buna gospodina: sa alegi legume si fructe de cea mai buna calitate (cand faci rabat la pret te pacalesti, din pacate, sigur ai constatat si tu acest lucru si nu numai odata) si sa respecti pasii pe care ii presupune conservarea lor. Dupa care urmeaza capitolul final, unul de o importanta decisiva: unde si cum le depozitezi. Locul in care vor sta panca cand incepeti sa le consumati trebuie sa indeplineasca niste criterii foarte clare, scrieLibertatea.