Unde este cel mai sanatos sa tii periuta de dinti. Igiena orala nu presupune doar spalatul temeinic al dintilor cu o pasta de dinti potrivita, dimineata si seara! Specialistii sunt de parere ca atentia pe care o acordam periutei noastre de dinti poate sa faca diferenta dintre o dantura frumoasa si sanatoasa si dezvoltarea a diverse afectiuni, de cauza necunoscuta. Nu ti-ai pus niciodata problema unde este cel mai sanatos sa iti tii periuta de dinti? Atunci vizitele dese la dentist si problemele de sanatate aparent fara motiv cu care te-ai confruntat nu ar mai trebui sa te mire. Consulta cu viteza luminii galeria noastra si poti scapa de multe inconveniente de gen! Pentru a-ti testa cunostintele, nu trece cu vederea sfaturile noastre, chiar daca esti o impatimita a regulilor de igiena, anuntaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

De ce e bine sa dormi pe partea stanga.Somnul e cea mai buna metoda de relaxare. Unii aleg sa doarma pe burta, altii pe spate si unii prefera sa doarma pe partea favorita. Cei mai multi medici recomanda sa dormim pe partea stanga. Citeste mai jos de ce este recomandat sa alegem aceasta pozitie de dormit. Imbunatateste functia sistemului limfatic: Sistemul limfatic este unul dintre cele mai importante sisteme ale organismului uman pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Cel mai important vas limfatic se afla pe partea stanga, de aceea este mai bine sa dormim pe partea stanga, pentru a ajuta organismul sa gestioneze mai bine toxinele, scrieUnica.

Sindromul burnout, boala profesionala a secolului nostru. Cum il combati.Stresul prelungit care se cronicizeaza duce la aparitia unui fenomen cu implicatii grave pe termen lung. Sindromul de burnout este considerat a fi boala profesionala a secolului, iar cazurile se inmultesc de la an la an, potrivit Oxford Journals. De cele mai multe ori, acest fenomen apare fara sa ne dam seama, ne ia prin surprindere si ne seaca de energie, lasandu-ne epuizati si demoralizati. Stresul prelungit care se cronicizeaza duce la aparitia unui fenomen cu implicatii grave pe termen lung. Sindromul de burnout este considerat a fi boala profesionala a secolului, iar cazurile se inmultesc de la an la an, potrivit Oxford Journals. De cele mai multe ori, acest fenomen apare fara sa ne dam seama, ne ia prin surprindere si ne seaca de energie, lasandu-ne epuizati si demoralizati, potrivitPsychologies.

Cum alegi ce se intampla cu contul Google atunci cand nu mai esti.Pentru foarte multi dintre noi, contul Google este centrul existentei noastre online. Din acest motiv, ar fi bine sa va ganditi foarte bine ce se va intampla cu acel volum de date exhaustiv dupa ce ati decedat. Exista un numar foarte mare de servicii care fac parte din ecosistemul Google. Google Drive, Gmail, YouTube sau Google Photos sunt doar cateva exemple. Datorita confortului derivat din faptul ca un singur cont functioneaza ca o poarta catre un numar atat de mare de servicii, majoritatea internautilor ajung dependenti de Google. Dintr-un punct de vedere, prin prisma varietatii foarte mari de continut stocat de buna voie de catre noi, un astfel de cont tinde sa functioneze ca un fel de oglinda digitala a vietii noastre reale. Tocmai din acest motiv, este foarte important sa vi-l securizati cat se poate de bine. Activati-va autentificarea in doi pasi si incercati, pe cat posibil, sa nu mai folositi parola de la Gmail pe nici un alt website, noteazaPlaytech.

3 zgomote din corp care iti spun sa mergi la doctor. "Lasa ca-mi trece!" Cam asa tratezi semnalele pe care ti le trimite organismul pe cale sonora? Foarte rau. Fiindca nu numai ca nu o sa-ti treaca, ci dimpotriva, zgomotele din corp se vor tot amplifica, tot incercand sa iti spuna: mergi la doctor! Sa nu fie prea tarziu cand vei catadicsi sa pleci urechea la mesajul lor" Iata, in ordinea frecventei si gravitatii semnalelor pe care le transmit, trei sunete pe care ar trebui sa nu le ignoram nici o singura zi. Un zgomot ca un suierat in plamani Il auzi cand tragi aer in piept si cand dai aerul afara? Este semnul unei reduceri de calibru a cailor aeriene superioare. Acest zgomot neobisnuit trebuie sa te duca cu gandul la o infectie pulmonara. In cazul copiilor mici, poate semnala un incident grav - inghitirea unui corp strain. In oricare dintre situatii, nu e de joaca, cel afectat -adult sau minor - trebuie sa mearga la doctor cat mai repede, anuntaLibertatea.