Cum folosesti corect betisoarele de urechi. Desi au devenit controversate in ultimii ani, betisoarele de urechi nu lipsesc din nicio casa si ne ajuta sa ne mentinem o igiena corecta a urechilor, fara de care am risca sa facem infectii. Betisoarele nu sunt periculoase, contrar celor auzite, atat timp cat sunt folosite corect, adica doar pentru a curata urechea externa, fara a le introduce pe canalul acesteia.Doar pentru ca nu este recomandat sa folosesti betisoarele pentru a curata canalul urechii, asta nu inseamna ca nu trebuie sa le folosesti deloc, informeazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

De ce nu ar trebui sa stai picior peste picior. Probabil ca la birou, acasa sau la restaurant obisnuiesti sa te asezi in pozitia picior peste picior. Aceasta pozitie este asociata feminitatii sau elegantei. Din pacate, statul picior peste picior afecteaza sanatatea. Nervul din spatele genunchiului, nervul peronier este cel responsabil cu senzatiile din gambe si talpi. Daca alegi sa stai picior peste picior o perioada mai mare de timp vei simti durere in picioare, de parca cineva ar infige ace in piele. Daca simti asa ceva ciupeste pielea pentru a creste circulatia venoasa, potrivitUnica.

Rasul, cel mai bun medicament. Nu exista un alt "tratament" mai ieftin si la indemana oricui. Rasul inlesneste apropierea dintre oameni, aduce buna dispozitie, dar este si foarte benefic pentru organism. Contribuie la intarirea sistemului imunitar, creste nivelul de energie, diminueaza durerea si protejeaza de efectele daunatoare ale stresului. Persoanele care rad mai des sunt mai energice, mai active si de obicei au succes in tot ceea ce fac. Atunci cand radem, in organism au loc tot felul de procese: de la nivel cerebral si endocrin pana la nivel muscular. Iata efectele benefice ale rasului, care e gratuit si usor de folosit, noteazaClick.

Cum cureti rapid grasimea arsa de pe vasele de bucatarie. Fie ca le uiti pe foc, fie ca nu reusesti sa le cureti impecabil dupa fiecare intrebuintare, gratarul, friteuza, oalele si cratitele se aleg, cu timpul, cu un strat rezistent de murdarie urscata. Noi iti aratam cum cureti rapid grasimea arsa cu "detergenti" din camara. Cu otet: scapi de resturile alimentare arse de pe fundul cratitei turnand putin otet in ea si punand-o pe foc, sa fiarba un minut. Apoi o lasi la racit si freci suprafata arsa cu un burete de bucatarie. Nu trebuie sa depui mult efort, arsura cedeaza imediat. Apoi clatesti cratita constiincios, relateazaLibertatea.

Depresia si manifestarile sale: consumul de alcool si depresia post partum. Depresia este o boala care ne afecteaza viata pe toate planurile. De aceea este important sa ii cunoastem manifestarile si sa le abordam corect. Medicul psihiatru Mihai Bran spune ca este foarte frecventa asocierea depresiei cu consumul sau dependenta de alcool in cazul barbatilor. In acest fel, cosumand alcool, barbatii isi diminueaza anxietatea si ascund depresia de cei din jur. In cazul femeilor, o forma de depresie des intalnita, in 10-20% din cazuri, este depresia post partum, depresia care urmeaza nasterii unui copil, arataPsychologies.