Cinci intrebari pe care orice femeie ar trebui sa i le adreseze medicului ei dupa varsta de 30 de ani. Daca la 20 de ani micile "placeri vinovate", precum cina de la fast-foodul din colt sau diminetile in care ajungeai la birou direct din club, nu iti ridicau probleme prea mari, odata cu varsta de 30 de ani, atitudinea ta fata de sanatate trebuie sa se schimbe. Sanatatea ta nu depinde doar de grija pe care o ai pentru sport si alimentatie, ci si de intrebarile pe care le pui (sau nu) medicului in timpul consultatiilor. Iata care sunt intrebarile pe care ar trebui sa le pui medicului tau odata ce ai implinit 30 de ani, cel putin in timpul controlului medical anual, informeaza Divahair.

UtileFoto: Colaj foto

De ce ar trebui sa consumam mustar. In afara faptului ca, merge bine lana mici, carnati sau in salata de boeuf, mustarul este un aliment cu diverse beneficii pentru sanatate. Exista trei tipuri de mustar: mustar alb, mustar negru si mustar maro. Mustarul care se gaseste cel mai des pe rafturile magazinelor de la noi din tara este mustarul alb. Beneficiile mustarului: previne cancerul gastrointestinal- semintele de mustar contin fitonutrienti care previn aparitia cancerului gastrointestinal. Continutul mare de seleniu si magneziu ale boabelor de mustar poate ajuta la preventia artritei reumatoide si la scaderea inflamatiilor, scrie Unica.

10 beneficii ale spanacului. Bogata in minerale, vitamine, carotenoizi si flavonoizi, mancarea preferata a lui Popey marinarul nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra. Profitati de ultima perioada din an in care mai puteti cumpara spanac proaspat din piete! Imunitate: O cana de spanac contine peste 337 unitati din doza zilnica de vitamina A, care intareste anumite puncte de intrare in corpul uman, cum ar fi membranele mucoase, tractul respirator, sistemul urinar si intesinal. Dieta: O cana de spanac contine 20% din doza zilnica recomandata de fibre care ajuta la digestie, previn constipatia, echilibreaza zaharul din sange si ofera senzatie de satietate, potrivit Click.

Cum sa te machiezi toamna asta si ce sa pui in trusa de make-up. Buze in nuante tari, gene care ies in evidenta, farduri de pleoape in culorile toamnei sau cele care aduc inca aminte de vara, look natural sau sclipitor sunt doar cateva dintre tendintele finalului de an 2016. Make-up artistul Andreea Has iti spune cum sa te machezi toamna asta si de ce produse ai nevoie pentru a fi in trend. "Toamna aceasta se poarta stilul indraznet, asa ca iesi din tipare cu un make-up care sa iti contureze trasaturile si sa creeze efecte care sa te avantajeze" - este primul sfat al specialistei, relateaza Libertatea.

Alimente pentru un ten perfect. Stiai ca exista alimente care faciliteaza fixarea bronzului si il mentin timp indelungat? Sau ca este indicat sa consumi anumite legume si fructe in functie de tipul tau de ten? Iata un ghid care te va ajuta sa te simti si sa arati minunat. Bronz seducator in cateva calorii: procesul de bronzare este accelerat de alimentele care favorizeaza pigmentarea pielii, bogate in betacaroten si vitamina E. Aceste alimente, cum este si morcovul, cresc productia de melanina, pigmentul care da culoarea pielii, noteaza Psychologies.