Aceste condimente sunt bune pentru sanatatea pielii. Mirodeniile joaca un rol esential in aromarea mancarurilor, dar aceste minuni naturale pot fi, de asemenea, ingredientele secrete din ritualul tau de ingrijire a pielii. Motivul? Ele contin antioxidanti, agenti antiinflamatorii si nutrimenti, care fac ca pielea sa arate extradiordinar. Turmeric: folosit in gastronomie, turmericul are proprietati antibacteriene si antiseptice excelente, ceea ce-l face o alegere inspirata pentru piele. Turmericul este cel mai important ingredient in multe produse cosmetice, cum sunt cremele de piele, datorita proprietatilor sale, scrieClick.

UtileFoto: Colaj foto

Ce lucruri ciudate le excita pe femei. Multe reviste, emisiuni, seminarii si studii au incercat sa raspunda la intrebarea pe care o pun majoritatea barbatilor. Ce le excita pe femei? Oamenii de stiinta intervin si dezvaluie care sunt lucrurile cele mai ciudate care le excita pe femei. In niciun caz un barbat in costumul lui Adam. Meredith Chiver a realizat un studiu despre dorintele femeilor. Participantelor la acest studiu li s-a montat un pletismograf in vagin (care a masurat circulatia sangelui si lubrifierea) si li s-au aratat filme pentru adulti. Femeile nu au fost impresionate de imaginile cu barbati goi, noteazaUnica.

Dovezi de loialitate in cuplu. Numai infidelitatea este dovada lipsei de loialitate in cuplu? Uite in ce situatii iubitul iti este loial! In general, conceptul de loialitate se refera la atasamentul nostru fata de cei din jur sau fata de un obiect, un ideal, o datorie, o obligatie sau o cauza. Fidelitatea, devotamentul, onestitatea, stabilitatea, asumarea, pasiunea, entuziasmul, costiinciozitatea, perseverenta, deschiderea, cinstea, curajul, determinarea sunt caracteristicile principale ale loialitatii. Cu ce nu este niciodata asociata loialitatea? Cu minciuna, tradarea, fanatismul, obedienta, dedublarea, clivarea sau oportunismul, arataPsychologies.

O sa adori trucul de slabit al actritei Melissa McCarthy. Melissa McCarthy se numara printre celebritatile noastre favorite! Nu numai faptul ca ne-a binedispus cu rolurile ei spumoase in cele mai de succes comedii ale ultimilor ani ne face sa o iubim, ci si personalitatea sa "dintr-o bucata", deschisa si sincera. Trucul cu care actrita a reusit sa slabeasca peste 20 de kilograme este tot ceea ce aveam nevoie sa auzim acum! Daca te-ai numarat si tu printre adeptele care au crezut in magia dietei alcaline sau ai incercat sa mananci ca o brazilianca, sperand ca vei ajunge sa arati si tu ca frumusetile Americii Latine, dar ai fost de fiecare data dezamagita, sfatul oferit de actrita de comedie te va face sa rasufli usurata, potrivitDivahair.

Scapa de toxine cu salata de papadie. Pe cat e de frumoasa, pe atat de putin pretentioasa. Papadia nu are nevoie de ingrijiri speciale, insa ofera beneficii nemaipomenite pentru sanatate. Frunzele, florile, tijele si radacina de papadie sunt utilizate in curele de detoxifiere. E si un bun inlocuitor al cafelei. Daca vrei sa scapi de toxinele acumulate in organism, urmeaza o cura cu salata din tije de papadie. Culege 6 tije de papadie cu flori cu tot, le speli si le tai capetele, apoi le poti consuma proaspete, timp de doua saptamani. Regimul ajuta si in caz de gastrite, dischinezii biliare, guta, varice, ateroscleroza, diabet, litiaze biliare, relateazaClick.