Sapte lucruri pe care barbatii le ascund de femei. Daca esti si tu adepta teoriei conform careia barbatii sunt ca o carte deschisa, incapabili sa tina un secret, spre deosebire de femei, artiste ale disimularii, lista noastra iti va deschide ochii asupra unei realitati diferite. Nu numai ca si tipii au misterele lor, la care nu vei avea acces vreodata, dar sunt si lucruri pe care vor incerca (si de multe ori vor reusi) sa le tina ascunse de iubitele lor. Incearca sa iti chestionezi partenerul cu privire la unul dintre aceste aspecte, iar reactia sa va fi un chip cu o expresie nevinovata, artistic compusa, cu aceeasi indemanare cu care barbatii castiga partide de poker, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Sase motive pentru care nu trebuie sa mai bei niciodata sucuri de fructe din comert. Sunt cunoscute beneficiile consumului de fructe proaspete. Un studiu realizat pe un esantion de 160.000 de persoane, a aratat ca un consum mai ridicat de fructe conduce la o scadere a grasimii in exces.Cu toate acestea, nu se intampla la fel in cazul sucurilor de fructe, mai ales cele din comert. Expertii din sanatate avertizeaza ca sucul de fructe este mai concentrat decat un fruct ca atare si chiar contine mai mult zahar decat unele racoritoare carbogazoase, anuntaUnica.

Branca-ursului, un remediu dovedit pentru cele mai grave boli. Branca- ursului (Heracleum sphondylium) este un remediu pentru cele mai grave boli ale acestui secol. De aceea, in flora romaneasca , planta este cunoscuta si sub numele de "Ginsengul romanesc". Branca ursului este raspandita in padurile tarilor europene, iar in tara noastra planta creste in zone umede si luminoase de deal si de munte. Cercetatorii europeni au realizat numeroase studii referitoare la beneficiile plantei. Ei precizeaza ca tinctura preparata din Branca ursului poate fi un remediu eficient in caz de oboseala psihica si fizica, potrivitClick.

Ponturi de la specialisti. Cum sa transformi podul casei in locuinta. In timp ce multi vad zona de sub acoperisul casei doar o solutie perfecta pentru depozitare, arhitectii si designerii de interior vad mai mult decat un simplu pod. Specialistii iti arata cum amenajezi mansarda pentru a o transforma intr-un apartament spectaculos. Daca in urma cu cativa ani multi romani fugeau de ideea de a locui intr-o mansarda, acum se pare ca a devenit un trendsetter, insa amenajarea unei astfel de locuinte poate ridica dificultati de amenajare, noteazaLibertatea.

Blocaje emotionale in dragoste. Bloacajele emotionale ne conditioneaza si ne conduc catre o perspectiva din care nu mai putem evalua cu claritate adevaratele valori ale vietii. Ramanem atasati, chiar si la maturitate, de o serie de scheme sau sisteme mentale, adesea invechite, care ne inabusa potentialul emotional si comportamental intr-o asemenea masura incat nici nu mai realizam ca ele nu constituie un adevar de neschimbat, desi in forul nostru interior suntem convinsi de asta, relateazaPsychologies.