De ce sa dormi cu o felie de lamaie langa pat. Programul de somn este cea mai relaxanta perioada de peste zi, dar nu multe persoane se pot bucura de el asa cum ar trebui. Daca te numeri printre cei care se simt agitati inainte de culcare si au tulburari de somn, tine o lamaie taiata langa pat. Cercetarile arata ca mirosul ei are efecte calmante asupra corpului. Nimic nu se compara cu aroma fresh pe care o are lamaia, unul dintre cele mai iubite fructe exotice. Incepi sa te simti mai bine imediat ce o simti in nari, astfel ca ar trebui sa profiti mai des de beneficiile pe care le ofera ea, relateaza Diva Hair.

UtileFoto: Colaj foto

5 trucuri pentru cuptorul cu microunde. Descopera noi trucuri pentru cuptorul cu microunde si invata sa pregatesti mult mai repede diverse retete simple. Vei salva timp si vei descoperi cat de util este nu doar sa incalzesti mancarea! Gateste mai des legumele la cuptorul cu microunde, daca vrei sa prepari o garnitura pentru friptura. Morcovii, pastaile verzi si fragede sau broccoli isi pastreaza mai bine vitaminele si nutrientii esentiali daca sunt gatite cateva minute la microunde, decat daca sunt fierte pana se inmoaie.Daca iti place sa ai la indemana rozmarin, cimbru sau marar uscat pentru mancarurile de iarna, poti usca aceste plante singura, la cuptorul cu microunde. Dupa ce le speli si le lasi sa se usuce cateva minute, trebuie sa le infasori intr-un servet alb de bumbac si sa le pui la cuptor cateva minute, scrie Libertatea pentru femei.

Reteta "celui mai puternic antibiotic natural" de la un medic american. Richard Schulze, un medic american a descoperit reteta "celui mai bun antibiotic natural" care poate trata aproape orice infectie din organism. Acest antibiotic este de fapt o tinctura din plante medicinale care are rolul de a te scapa de infectii si intareste cu succes sistemul imunitar, actioneaza ca un antiviral, antibacterian, antifungic si ca un medicament antiparazitar, ajutand la vindecarea celor mai severe infectiidin organism.Amestecul acesta de plante a ajutat foarte multi oameni sa vindece de diferite afectiuni virale, bacteriene, parazitare si fungice, ajutand la o mai buna circulatie a sangelui si la purificarea acestuia, anunta Doctorul Zilei.

De ce ne distrug pantofii picioarele. Ti-ai analizat vreodata mersul? Nu-ti fie teama, fii atenta la modul in care interactioneaza picioarele tale cu solul. Apoi descalta-te si vezi diferentele. Simti vreo schimbare? Vei ajunge la concluzia ca pantofii schimba modul in care pasim. In acest moment exista o miscare anti-pantofi, iar stiinta tinde sa le dea dreptate.Un studiu facut in Africa de Sud in 2007 a comparat picioarele scheletelor stravechi cu picioarele populatiei Zulu, dar si a populatiei europene. Scheletele au prezentat cele mai sanatoase picioare, ceea ce a dus la concluzia ca inventia pantofilor a dus la afectarea sanatatii picioarelor. Populatia Zulu are picioare mult mai sanatoase decat reprezentantii populatiei europene. De ce? Nu prea foloseau pantofi, scrie Unica.

Cum tii microbii la distanta. Banalele reguli de igiena sunt esentiale in prevenirea unor boli produse de microorganisme. Clanta usii, bara din autobuz si tastatura sunt doar cateva dintre locurile unde se gasesc cei mai multi microbi. Prevenirea unor boli produse de microbii patogeni se realizeaza atat prin igiena personala riguroasa, cat si a obiectelor cu care se vine frecvent in contact. Locurile calde si umede sunt mediile cele mai favorabile dezvoltarii microorganismelor. De aceea, baia si bucataria necesita curatenie si dezinfectare regulata. Chiar daca par curate, pe unele suprafete pot exista diversi germeni. Atentie insa la abuzul de produse chimice pentru curatenie, pentru ca acestea pot provoca unele reactii alergice sau chiar astm. Ca alternativa, pot fi folosite cu succes otetul si, mai ales, apa si sapunul, relateaza Click.