Cea mai sanatoasa ora la care trebuie sa te culci. Cearcanele, senzatia de ameteala si dificultatile de concentrare nu sunt singurele neplaceri cauzate de un somn insuficient. Te expui unui risc crescut de a dezvolta boli cardiovasculare, depresie si obezitate in urma privarii constante de somn, asa ca nu ar trebui sa subestimezi importanta timpului pe care il petreci pe "taramul viselor" in fiecare noapte. Respectarea numarului de ore de somn de care ai nevoie in functie de varsta nu este insa singurul aspect caruia ar trebui sa ii acorzi atentie daca ai hotarat sa ai mai multa grija pentru sanatatea ta, informeazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Cinci joburi care iti aduc fericirea. Astronaut, doctor sau director de creatie? Te-ai intrebat, vreodata, ce job ar trebui sa alegi ca sa fii fericita? Mai tii minte ce visai in copilarie pentru cand o sa cresti mare? Iti doreai sa te faci "doctorita" sau bucatar? eJobs, cel mai important site de recrutare din Romania, iti recomanda cinci joburi pe care sa le alegi daca vrei sa fii fericita. Fotograf: sensibilitatea ta artistica poate prinde viata pe masura ce reusesti sa suprinzi imagini care transmit emotii. Jobul de fotograf iti ofera un salariu constant, flexibilitate si posibilitatea sa intalnesti oameni extrem de interesanti, noteazaUnica.

Totul despre sarcina toxica. In timp ce pentru majoritatea viitoarelor mamici greturile si varsaturile sunt simptome obisnuite care anunta prezenta unui bebe in pantece, pentru cele cu sarcina toxica acestea se transforma intr-o problema de sanatate. Neplacere care apare in primul trimestru, sarcina toxica afecteaza 2-3 femei din 100 de gravide. Unul dintre cele mai clare semne ca suferi de sarcina toxica este pierderea vizibila in greutate, insa cel mai sigur mod de a confirma diagnosticul este prin testele de sange care arata dezechilibrele din organism, relateazaClick.

Cum sa cureti blenderul in cateva secunde. Nu este usor sa cureti blenderul dupa ce s-a patat de grasime sau de fructe rosii. Dar exista un truc simplu, pe care il poti folosi in cateva secunde, fara sa dai banii pe solutii scumpe din comert. Detergentul de vase te ajuta sa cureti blenderul de fiecare data si sa il dregresezi, dar nu este intotdeauna eficient. Daca obisnuiesti sa dai prin blender mai des fructe si legume de culoare rosie sau portocalie, vasul devine galben sau capata pete inestetice, arataLibertatea.

Cinci feluri de mancare daunatoare. Atunci cand ne gandim la feluri de mancare daunatoare, ne vin in minte produsele fast food, sucurile carbogazoase, produsele de cofetarie si patiserie. Arata bine si sunt bune la gust. Dar tocmai substantele care le confera gustul bun sunt cele care ne distrug sanatatea. Grasimile trans, monoglutamatul de sodiu, zaharul si indulcitorii sunt ingrediente din categoria de alimente nesanatoase si se gasesc, din pacate, in majoritatea produselor ambalate. Sunt grasimi saturate, dar facute de "mana omului", adica transformate prin diverse procese, scriePsychologies.