De ce nu e bine sa iti speli cana de cafea.Daca unul dintre primele lucruri pe care le faci dimineata este sa iti speli cana de cafea, poti apasa linistita butonul de "snooze" si sa te bucuri de cateva minute suplimentare de somn. In ciuda aspectului dizgratios pe care aceasta il poate capata, nu este imperios necesar sa iti speli cana de cafea in fiecare zi. Poate ca lenea este considerata un pacat, insa posibilitatea de a te imbolnavi din aceasta cauza este infima, spun specialistii in medicina. De ce? Ne explica profesorul Jeffrey Starke, medic pediatru al Facultatii de Medicina Baylor College, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

De ce sta mireasa in stanga mirelui.In ciuda trecerii timpului, unele obiceiuri pe care mirii trebuie sa le respecte in ziua nuntii au ramas neschimbate. In timp ce unele traditii au aparut pe parcurs, altele isi au originile in Antichitate, asa cum se intampla si in cazul pozitiei miresei in stanga mirelui. Te-ai intrebat vreodata de ce sta mireasa in stanga mirelui? Aceasta traditie dateaza din vremurile cand barbatul isi rapea aleasa. In ziua nuntii, mirii imbracau hainele festive si mergeau catre biserica pentru a-si uni destinele, noteazaUnica.

9 dovezi pentru o stima de sine sanatoasa.Cu totii stim cat de importanta este stima de sine, dar oare ce inseamna? Este suficient sa avem o parere buna despre noi insine? Iata cateva trasaturi ale persoanelor cu o stima de sine sanatoasa. Suntem datori sa multumim pe toata lumea? N-am crede asta: Daca vrei sa-ti dezvolti o stima de sine sanatoasa, trebuie sa ai in vedere, de la bun inceput, un lucru foarte important: nu te-ai nascut pentru a multumi pe toti cei din jur, informeazaPsychologies.

Slabesti 10 kg in 10 zile cu dieta calugarilor japonezi! Afla cum. Dieta calugarilor japonezi devine din ce in ce mai populara in lume, pentru ca da rezultate excelente si este foarte usor de urmat. Iar cand te gandesti ca dupa 10 zile vei pierde 10 kilograme, motivatia este la cote maxime. Este bine pentru tine sa tii aceasta dieta doar o data la sase luni, pentru o perioada de zece zile, iar rezultatele se vor vedea pana la 10 kilograme mai putin in greutate. Aceasta dieta reprezinta cea mai buna forma de detoxifiere a organismului, arataClick.

Sapte lucruri pe care o femeie nu ar trebui sa le ascunda intr-o relatie. Suntem toate de acord ca exista anumite informatii care ar trebui sa ramana secrete intr-un cuplu, da? Pana la urma, nici reprezentantii sexului opus nu impart cu noi toate experientele lor. In rest, ar trebui sa dai dovada de sinceritate si onestitate pentru a stabili o conexiune speciala cu cel drag inimii tale. De obicei, minciuna are picioare scurte, iar efectele pe care le produce aflarea ei pot fi periculoase pentru o legatura, relateazaDivahair.