Noua gesturi care iti spun daca formezi un cuplu enervant. Atunci cand intri intr-o relatie cu un barbat care ti-a furat inima fara drept de apel, uiti in mare parte cum gandeai cand erai singura. Nici macar nu mai realizezi ca faci anumite lucruri care ii deranjeaza pe cei din jurul tau. Ia in considerare ca multe dintre gesturile pe care le faci in cuplu ar trebui sa ramana doar intre tine si cel drag. Din afara s-ar putea sa fie privite ca fiind ridicole si chiar enervante daca se repeta la nesfarsit, informeazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Trucuri de curatenie pe care orice sofer trebuie sa le stie. Exista persoane care sunt exterm de neglijente cu masina lor, iar in habitaclu mizeria si dezordinea sunt la ele acasa. Insa, exista si soferi obsedati de curatenie. In masina lor nu se fumeaza, nu se mananca, nu au voie animale si nu intri nici cu noroaiele pe ghete. Daca iti doresti ca peste cincia ani de acum incolo masina ta sa arate la fel ca azi va trebui sa incerci urmatoarele trucuri de curatenie, relateazaClick.

Cafeaua: prieten sau dusman? Ce beneficii aduce consumul licorii negre si unde se ascund pericolele. Foarte, foarte putini dintre noi concep sa-si inceapa ziua fara o ceasca de cafea. E stimulentul care ne ajuta sa ne punem pe picioare la inceputul unei noi zile de munca si, poate, cel care ne tine in priza pana ne terminam treaba. Facem bine band cafea? Exista medici si studii care spun ca da. Dar si medici si studii care sustin contrariul... Primele argumente in favoarea consumului de cafea vin chiar de la nutritionisti: este o bautura plina de antioxidanti, potrivitLibertatea.

Sporturi indicate adolescentilor. Obiceiurile sanatoase se educa de timpuriu. Iar pentru o viata echilibrata se recomanda cat mai multa miscare. Dr Tarek Nazer, medic ortoped, ne spune care sunt acele sporturi indicate adolescentilor. Sportul este o capsula magica Sportul este foarte important in viata adolescentilor si nu numai, desigur. El ajuta nu doar la o buna dezvoltare fizica ci si psihica. Din acest motiv, pentru a avea un corp armonios, dar si sanatos, ei pot profita de timpul liber, pentru a practica un sport care li se potriveste si le este pe plac, arataPsychologies.

12 beneficii ale dovleacului. Toamna nu e toamna daca nu mananci dovleac! Ai atatea motive! Este ieftin, usor de preparat, gustos atat ca desert, cat si ca fel principal, in plus are o multime de beneficii pentru sanatate. Dovleacul contine betacaroten, un puternic antioxidant care protejeaza pielea si previne imbatranirea, contine fibre, proteine, vitamina A, C, E, B, K, calciu, potasiu si magneziu, scrieClick.