Schimbari din organism care prevestesc moartea. Citindu-le, ne vom pregati sufleteste pentru aceste pierderi. Iata ce schimbari au loc in organism inainte de moarte! Racirea corpului Picioarele si mainile unei persoane care este la un pas de moarte incep sa se raceasca progresiv. La atingere vom vedea ca acestea au temperatura unui aisberg. Culoarea pielii se schimba si ea inainte ca cineva sa treaca in nefiinta. Este un lucru normal, pentru ca, din cauza varstei inaintate, organismul se degradeaza intr-atat incat circulatia sangelui are loc din ce in ce mai greu, scrie divahair.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Ce este colesterolul "rau" si ce sa mananci pentru a evita problemele. Stim despre colesterol ca e o problema daca valorile lui sunt mari. Dar ce este, de fapt, colesterolul? Colesterolul e o substanta de care organismul are nevoie. Se gaseste in sange si in fiecare celula a organismului. Nivelul total al colesterolului se imparte in colesterolul bun (HDL) si cel rau (LDL). 75% din colesterol e produs de ficat, iar restul provine din alimentele de origine animala. Iata ce inseamna colesterol marit (hipercolesterolemie). Colesterolul marit (hipercolesterolemia) poate fi mostenit, dar el este adesea rezultatul unei alimentatii nesanatoase. Colesterolul poate fi, insa, prevenit si tratat, scrie Libertatea.ro.

Dr. Oz: OPT alimente care opresc imbatranirea creierului. Numeroase studii au demonstrat faptul ca o dieta bogata in antioxidanti din fructe si legume proaspete, in acizi omega 3 din peste si nuci, precum si in cereale integrale este cheia pentru a mentine sanatatea creierului si de a-l feri de degradare. Iata ce alimente recomanda Dr. Oz pentru a ne proteja creierul de imbatranire: 1. Piperul negru Piperina este o substanta care se gaseste in piperul negru, avand un puternic rol protector asupra creierului. Studiile au aratat ca dupa doua saptamani de administrare pe cobai soareci cu celule afectate de Alzheimer, performantele intelectuale s-au imbunatatit considerabil, incetinind astfel procesul de degradare a creierului, scrie doctorulzilei.ro.

VetApp. Aplicatia care te ajuta sa ai grija de cainele sau pisica ta. Daca ai un caine, o pisica sau oricare alt animal de companie, o aplicatie care nu trebuie sa iti lipseasca din smartphone este VetApp. O interfata software care iti permite sa intri in legatura cu cele mai bune clinici veterinare si sa fii la curent cu starea de sanatate a animalelor preferate. Prin intermediul aplicatiei VetApp, vei putea accesa, printre altele, o harta cu clinicile veterinare acreditate si cu serviciile prestate de acestea, relateaza GadgetReport.ro.

Bauturile acidulate iti distrug oasele. Iata efectele imediate dupa ce bautura intra in corp. Multe persoane nu stiu ce efecte negative are consumul de suc acidulat asupra sanatatii. Conform cercetatorilor, sucul este otrava in pahar si afecteaza corpul. Iata ce se intampla in corp cand in bei. In primele 10 minute - O cana contine 10 linguri de zahar, ceea ce inseamna 100% din doza zilnica. Fosforul, responsabil cu aroma, intra in sistem. Dupa 20 de minute - Creste nivelul de glucoza si creste nivelul de insulina. Ficatul transforma zaharul in grasime. Dupa 40 de minute - Cafeina din suc este absorbita complet. Fluxul sanguin creste si ficatul elibereaza si mai mult zahar in sange. Creierul tau blocheaza receptorii hormonali pentru adenozina, ceea ce previne oboseala, potrivit realitatea.net.

Cum se manifesta meningita? Poti sa ai boala si sa nu stii. Meningita reprezinta inflamarea meningelor, membranele care acopera creierul si coloana vertebrala, si este cauzata frecvent de o bacteria sau un virus. Infectiile apar mai des in randul copiilor,a adolescentilor sau adultilor tineri, insa riscul exista si pentru persoanele varstnice sau cele care au un sistem imunitar slabit. Tipuri de meningita Exista doua tipuri de meningita: Meningita virala - este cea mai frecventa forma si nu prezinta simptome grave. In cazurile severe, aceasta poate duce la febra si frisoane. Meningita virala afecteaza anual 80-92% din copiii mici si sugari. Aceasta poate fi transmisa prin mancare, apa si obiecte contaminate, potrivit doctorulzilei.ro.