Ce simti cu un minut inainte sa mori.Moartea este un fenomen care ne starneste atat temeri, cat si curiozitate, astfel ca este imposibil sa nu te gandesti la starile prin care trece o persoana care se afla fata in fata cu ea. Cercetatorii au tot incercat de-a lungul timpului sa afle prin ce treci atunci cand te afli in ultimul minut din viata, iar concluzia la care au ajuns este incredibila. Conform specialistilor de la American Society of Chemists, senzatia oamenilor cu un minut inainte sa moara este la fel ca cea pe care o au atunci cand se uita la un film horror, informeazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Ce se intampla in organismul tau daca adormi dupa ora 23.00.Daca in urma cu doua decenii obisnuiam sa mergem la culcare in jurul orelor 22.30 - 23.00, astazi, tot mai multi dintre noi adormim abia dupa miezul noptii. In opinia specialistilor, insomniile se instaureaza din cauza stresului tot mai mare la care suntem supusi zi de zi si care conduc la probleme de sanatate. Ca sa ne pastram starea mentala si fizica in parametri buni, expertii ne recomanda sa ne intoarcem la vechea traditie si sa mergem la culcare nu mai tarziu de ora 23.00, altfel vom dezvolta o stare de oboseala cronica, care ne poate scadea radical performantele in tot ceea ce facem, scrieUnica.

Cele mai bune uleiuri esentiale pentru somn.Somnul este esential pentru buna functionare a organismului nostru. Daca nu este suficient sau profund nu-si poate indeplini functia. Evident, poti recurge la medicamente, dar toate au efecte secundare si pot crea dependenta. Uleiurile esentiale din plante iti pot veni in ajutor. Afla care sunt cele mai bune uleiuri esentiale pentru somn. Pentru un somn rapid, eficace si reparator uleiurile esentiale pot fi solutia ideala. E bine sa ai, totusi, avizul unui specialist inainte de a le utiliza. Te pot ajuta sa te destinzi, te pot relaxa, iti pot incetini respiratia, potrivitLibertatea.

Ungurasul regleaza ritmul cardiac. Planta care creste pe pasuni si la marginea drumurilor, ungurasul este folosit de multa vreme ca remediu pentru tuse, gripa sau bronsita. De asemenea, aduce beneficii pentru digestie si imunitate. Cunoscut la noi si sub numele de baltatura, catusnica salbatica, gutuita sau voronic, ungurasul (Marrubium vulgare) are numeroase intrebuintari terapeutice si poate fi folosit atat intern, cat si extern. Datorita efectelor benefice, unele specii din genul Marrubium au fost folosite in medicina naturista la prepararea remediilor pentru tuse ori raceala, dar si in tratarea afectiunilor digestive, pentru a ameliora balonarea sau constipatia, noteazaClick.

De ce atragi acelasi tip de barbati. Te-ai saturat de relatii dificile? De despartiri si suferinte? Oare de ce atragi acelasi tip de barbati? Iata cateva motive! Oamenii sunt fiinte sociale, asa incat modul in care ne-am dezvoltat ne determina sa traim in grupuri macrosociale si microsociale: familia, prietenii si nu in ultimul rand cuplul. Desigur, cu totii dupa o anumita varsta simtim nevoia, poate chiar si presiunea sociala, de a iesi la intalniri. Iar acest lucru se intampla in mod natural, evident asa cum dorim noi, relateazaPsychologies.