Ce este hipnoza si in ce cazuri este recomandata.Termenul vine din grecescul hypnos care inseamna somn. In practica, nu e vorba despre nimic spectaculos, ci doar despre niste exercitii care sunt menite sa induca o stare profunda de relaxare si, odata cu aceasta, o stare de constiinta care permite concentrarea atentiei pe lumea interioara, in detrimentul celei exterioare. Cu riscul sa scot orice urma de senzational din ecuatie, o sa afirm mai departe ca transa hipnotica nu este diferita de starea de dinainte de a adormi, de visatul cu ochii deschisi sau de meditatie, noteazaUnica.

UtileFoto: Colaj foto

Test: Cum esti in pat: pudica sau dezinhibata.Fericirea in cuplu depinde si de buna compatibilitate sexuala.Psychologiespropune un test pentru a afla cum esti in dormitor: pudica sau dezinhibata. Intamplator, descoperi in sertarul lui o revista "deocheata". Cum reactionezi? O rasfoiesti curioasa in cautare de idei, esti nelinistita sau il intrebi dezgustata daca asa isi petrece timpul.

Iata motivele pentru care este bine sa dormim pe partea stanga.Pozitia permite realizarea unui drenaj limfatic adecvat. Medicul Douillard explica faptul ca partea stanga este dominanta pentru sistemul limfatic. Limfa transporta nutrientii necesari corpului, precum proteinele, glucoza si alte elemente care trebuie sa fie transmise catre partea stanga a corpului. Structura anatomica: cand vine vorba de digestie, dormitul pe partea stanga este mai bun decat pe dreapta, dintr-un motiv simplu, cel al gravitatiei, informeazaClick.

Pantaloni pe care sa nu-i porti niciodata cu botine. Botinele par, la prima vedere, cele mai bune prietene ale noastre! E greu sa iti imaginezi un accesoriu care sa fie mai iubit la ora actuala: botinele inalte, deasupra gleznei (tall ankle boots) fac furori, iar cele de catifea se numara printre favoritele celor mai bine imbracate dive de street style. Mai mult, acest model de incaltaminte ne incanta pentru ca se intelege la perfectie cu cei mai buni amici ai nostri, pantalonii, noteazaDivahair.

Cum faci economii acasa. Apa, electricitatea si caldura te pot costa mai putin. Este o placere sa faci liste de cumparaturi pentru Sarbatori. Dar cand tragi linie si aduni apare intrebarea: de unde atatia bani? Raspunsul este floare la ureche: daca pui in practica sfaturile noastre, inveti cum sa faci economii acasa Te uiti urat la apometre la final de luna? Adica ele sunt de vina ca lasati apa sa curga in timp ce spalati vasele cu detergent, va spalati pe maini, pe dinti, in timp ce va sapuniti la dus etc.? Inchideti robinetele in acele cateva secunde si veti vedea cum, strop cu strop, se aduna metri cubi economisiti, anuntaLibertatea.