Cafeaua de slabit: care sunt beneficiile regimului cu un astfel de ingredient.Pentru a slabi asa cum iti doresti, este recomandat sa nu iei o singura masura in acest sens, ci cat mai multe, pentru a-ti crea un stil de viata foarte sanatos si a nu pune la loc kilogramele pierdute. Cafeaua pe care o bei dimineata nu este doar un bun energizant, ci poate sa fie cheia slabitului, daca inveti sa o consumi inteligent, in momentul potrivit al zilei. Cafeaua de slabit nu are ceva special in compozitie, ci este pur si simplu o unealta la indemana pentru a te mentine in forma usor, mai ales daca o combini cu alte masuri eficiente de ars calorii, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

4 mituri despre mersul la sala, pe care stiinta le-a desfiintat.Cu siguranta si tu ai auzit cel putin unul dintre miturile despre sport si mentinerea unei siluete suple. In realitate, insa, daca te ghidezi dupa ele, s-ar putea sa nu ai parte de rezultatele la care speri. Sportul este imperativ pentru o silueta supla si pentru un organism puternic. Cu totii stim deja asta, insa exista si o multime de informatii si mituri care ne determina sa abordam gresit antrenamentele la sala. Este esential sa stii care sunt informatiile sprijinite de stiinta si care sunt miturile pentru a avea parte de rezultate de durata. Iata care sunt cele mai populare mituri si ce spun cercetatorii despre ele, relateazaUnica.

Semne care indica tulburari hormonale.Dezechilibrele hormonale sunt corelate, in cele mai multe cazuri, cu afectiuni ale glandei tiroide. Nervozitatea, caderea parului si aparitia unor noduli sunt cateva dintre semnele prin care acestea se manifesta. Oboseala si somnolenta indica hipotiroidie: deficitul de hormoni tiroidieni sau hipotiroidia este semnalata de neplaceri care nu trezesc suspiciuni pana nu devin deranjante si perturba desfasurarea activitatilor cotidiene, informeazaClick.

Cum creezi profiluri diferite in Chrome si la ce iti sunt de folos. Browserul celor de la Google este unul surprinzator de versatil, dar cei mai multi utilizatori nu stiu cum poti crea profiluri diferite in Chrome. Google Chrome, deja de ceva timp, este liderul global in materie de utilizatori. Asta nu inseamna insa ca cea mai mare parte dintre ei profita de toate functiile mai mult sau mai putin evidente ce va sunt puse la dispozitie de Google. Conceptul de profiluri, de exemplu, este complet abstract chiar si pentru utilizatorii avansati de Chrome, aceia care au o colectie stufoasa de extensii instalate constant si se bucura de sincronizarea istoricului si a semnelor de carte intre laptop si mobil, arataPlaytech.

Cum opresti o masina care derapeaza. Cum opresti o masina care derapeaza? O solutie (cea mai proasta, desigur) este sa deschizi portiera, sa scoti piciorul si sa incerci sa opresti astfel masina. Normal ca nu functioneaza, dar macar ai incercat. Iarna a inceput in forta in unele zone, iar primele victime pe patru roti au inceput deja sa fie admirate in videoclipuri hilare pe retelele de socializare. Soferul din videoclipul urmator reuseste sa blocheze rotile prin franarea neinspirata exact in momentul critic al virajului, iesind astfel de pe traiectorie, noteazaAuto-Bild.