Ce greseli faci cand mananci banane si cum te pot imbolnavi.Folosite des in gustarile de zi cu zi, bananele sunt fructele de care nu ne putem desparti, indiferent de anotimpul in care ne aflam. Cu ajutorul lor obtinem un mic dejun hranitor si sanatos, smoothie-uri apetisante si deserturi de neuitat. Beneficiile pe care le ofera aceste fructe aromate nu pot fi contestate. Ele iti ofera energie, tin sub control tensiunea arteriala, imbunatatesc digestia, lupta impotriva anemiei, trateaza mahmureala, mentin sanatatea sistemului osos si reduc stresul. Din pacate, putine persoane le consuma in mod corect, astfel incat starea generala de sanatate sa nu aiba de suferit, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Pericolul ascuns la care te expui de fiecare data cand apesi butonul liftului.Data viitoare cand folosesti liftul, ar fi indicat sa te speli pe maini, avertizeaza oamenii de stiinta americani. Potrivit unui studiu publicat in revista "Open Medicine", butoanele liftului au de o suta de ori mai multe bacterii decat o toaleta publica. Cercetatorii au luat probe de pe 120 de butoane din lifturi diferite si de pe 96 de suprafete din bai diferite. Rezultatele sunt incredibile: 61% dintre butoanele lifturilor erau colonizate de bacterii, comparativ cu 43% in bai, relateazaUnica.

Unguente pentru combatarea durerilor articulare.miditatea si frigul accentueaza disconfortul si simptomele bolilor reumatice. Daca te confrunti cu dureri articulare, in ajutorul tau vin remediile naturiste sub forma de unguente, tincturi si ceaiuri. Alifie cu extract de urzica: daca suferi de reumatism, oricat de mult te-ar deranja urzicatura, trebuie sa incerci macar o data tratamentul naturist cu urzici. Bati incheieturile umflate cu cateva frunze de urzici. Se spune ca urzicaturile care se produc fac durerea sa dispara. Printre tratamentele mai putin dureroase se numara si unguentul cu extract de urzici, pe care-l poti aplica de 2-3 ori pe zi, arataClick.

Chrome 55 include o functie surprinzator de utila pe Android. Pentru a-si mentine dominatia in piata, Chrome beneficiaza de actualizari constante, pe toate platformele, iar Chrome 55 este un update ce nu trebuie neglijat. Mai ales daca folositi un smartphone sau o tableta cu Android, este foarte probabil ca procesul de navigare pe internet sa se desfasoare folosind Chrome. In plus, foarte multi utilizatori de iPhone au decis sa migreze de la Safari la browserul Google datorita optiunilor de sincronizare a datelor cu activitatea de navigare desfasurata pe PC sau Mac, noteazaPlaytech.

Diferentele dintre creierul femeilor si cel al barbatilor. Zicala potrivit careia barbatii vin de pe Marte si femeile de pe Venus e un cliseu, iar un nou studiu pare sa o confirme, scrie playtech.ro. O echipa de oameni de stiinta, condusa de psihobiologul Daphna Joel de la Universitatea Tel Aviv din Israel, a efectuat mai multe scanari RMN pe creierele a peste 1.400 de indivizi cu varste cuprinse intre 13 si 85 de ani. Scopul era, desigur, de a identifica eventualele diferente bazate pe sex. Au examinat toate caracteristicile creierului, de la cantitatea de materie cenusie si alba la dimensiunile diverselor parti, si chiar si conexiunile pe care acesta le stabileste, potrivitClick.