Cercetatorii au descoperit alimentul care creste riscul de cancer la san. Il consumi zilnic. Daca pana acum nu se stiau cauzele exacte ale cancerului de san, cercetatorii au descoperit vinovatul numarul unu din dieta noastra zilnica. Il consumam cu incredere in fiecare dimineata si il consideram unul dintre cele mai sanatoase alimente, dar studiile ne demonstreaza contrariul. Consumat in cantitati mai mari, acesta creste riscul de dezvoltare a cancerului la san, cel mai raspandit tip din ultimii ani, relateazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

5 parfumuri perfecte pentru cadouri. Marii parfumieri se intrec in lansari de arome misterioase, care sa ne seduca narile si simturile instant. Pentru ca suntem la curent cu tot ceea ce este nou, vrem sa iti impartasim si tie, asa ca iata 5 parfumuri perfecte pentru cadouri. Pont: cadouri poti sa iti faci si singura, nu-i asa? Grenadille d'Afrique, Aedes de Venustas, 100 ml, 890 lei, in magazinele Elysee Noua creatie a lui Alberto Morillas este un parfum care ti se dezvaluie ca o comoara ascunsa in inima unei paduri si, odata ce il vei folosi, vei descoperi in notele sale aromele unor ingrediente cruciale, anuntaUnica.

Trucuri pentru a evita sa te ingrasi de Sarbatori. Cu putina planificare, control si vointa, te poti bucura de perioada Sarbatorilor fara probleme. Iata cateva sfaturi pentru a-ti pastra talia intacta in aceasta perioada festiva a anului. Pune-ti mancarea in farfurii mici: controlarea portiilor trebuie sa fie respectata cu sfintenie in aceasta perioada a anului. Pentru asta, foloseste o farfurie mica si ai grija ca mancarea pe care o consumi sa nu fie mai mare de dimeniunea pumnului tau. Nu te infometa intreaga zi, pentru a manca mult la cina: micul dejun si masa de pranz trebuie sa fie bogate in proteine, iar gustarea de pana la cina trebuie sa fie una cu un continut mare de vitamine, potrivitClick.

Atentie la jucariile periculoase! Specialistii te ajuta sa le recunosti. Goana dupa jucarii este in toi. Asociatia Pro Consumatori stie si ne ajuta, si de acest Craciun, sa alegem tot ce este mai bun pentru cei mici. Urmeaza sfaturile lor, ca sa nu aduci, sub brad, jucariile periculoase pentru sanatatea copilului tau! Pentru ca totul sa fie in regula si copiii sa se poata bucura de darurile Mosului, iar voi, parintii si bunicii, sa aveti Sarbatori fericite, urmeaza pas cu pas recomandarile specialistilor in protectia consumatorului. umpara doar jucarii recomandate pentru varsta copilului tau. Si asigura-te ca pe eticheta/ambalaj este trecut marcajul CE, noteazaLibertatea.

Tinctura de marar previne bolile digestive. Recomandata in combaterea afectiunilor digestive si a neplacerilor create de ele, ca balonarea sau durerile abdominale, tinctura de marar este utila si daca suferi de insomnia sau inflamatii repetate ale paratului urinar. Combate durerile abdominale: tinctura de marar are si un puternic efect antispastic. Calmeaza durerile abdominale, limiteaza acumularea de gaze si scuteste nou-nascutul de colici, informeazaClick.