Sfaturi pentru prevenirea cancerului mamar. Aproximativ 14% dintre cele aproape de femei care au fost consultate gratuit, cu ocazia campaniei "Nu am facut destul" desfasurata de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) prezentau suspiciuni de cancer de san. Cancerul mamar apare la femei din ce in ce mai tinere, mai arata datele, potrivit RTV.net.

UtileFoto: Colaj foto

Cum poti sa te hidratezi iarna. Vrei, nu vrei, vara esti "fortat" de caldura sa te hidratezi. Pe timp de iarna, setea se instaleaza mai greu, iar cei 2 litri de apa nu ajung in fiecare zi in organism. Iata cum te poti hidrata corespunzator si in timpul sezonului rece, in Click.

9 sfaturi pentru cei care inseala sau sunt inselati. Daca ti-ai inselat in repetate randuri partenerul sau ai fost de mai multe ori inselat de catre partener si nu-l poti ierta sau nu poti pune capat relatiei, iata 9 sfaturi care te pot ajuta, in Libertatea.

Cum sa te lasi de fumat in 14 pasi. Fumatul este povara la care se inhama tot mai multi oameni in cautarea unui respiro efemer. Unii dintre ei au fost atat de afectati de acest viciu, incat au colapsat definitiv. In fapt, aceasta epidemie nociva se claseaza pe locul secund intr-un top al cauzelor generatoare de moarte, la mica distanta de bolile cardiovasculare, scrie RTV.net.

4 greseli financiare care iti pot distruge relatia. Cu siguranta ti-e cunoscuta zicala "de la `nu avem incepe totul". Daca certurile dintre tine si partenerul tau pornesc de la lipsurile financiare, e bine sa consulti lista de greseli pe care ar trebui sa le indrepti ca aceste probleme sa se rezolve in relatia voastra, in Unica.