5 sfaturi utile sa folosesti corect inalbitorul de rufe.nalbitorul de rufe are o multime de avantaje si te ajuta nu doar sa scapi de petele dificile, dar si dezinfecteaza hainele sau masina de spalat. Dar tine cont ca este o substanta toxica si trebuie sa respecti anumite reguli cand o folosesti. Inalbitorul de rufe sau clorul, cum mai este cunoscut, are o concentratie ridicata de hipoclorit de sodiu care ataca pielea si caile respiratorii. De aceea, este foarte important sa porti manusi de protectie si masca pe fata, mai ales daca esti sensibila, si sa deschizi fereastra larg cand il folosesti, noteazaLibertatea.

UtileFoto: Colaj foto

De ce apar maselele de minte? Iata care e rolul lor.Odata cu intrarea in etapa de maturitate, maselele de minte isi fac simtita prezenta. Molarii de minte - al treilea molar - sunt ultimul set de dinti, care apare, de obicei, intre 17 si 25 de ani, in asa-numita "varsta intelepciunii". "Pentru unii pacienti, acesti dinti nu provoaca probleme, insa pentru multi altii, maselele de minte nu apar in mod corespunzator, ci ii fac vulnerabili la boli, de aceea trebuie sa fie eliminati pentru a proteja o gura sanatoasa si o sanatate generala pentru un timp cat mai indelungat", afirma dr. Andra Custura, medic stomatolog. Ultimii dinti care apar, maselele de minte, pot produce pagube majore pentru restul gurii sanatoase, scriedoctorulzilei.ro.

Cele mai simple si eficiente metode de a da jos kilogramele.A fost greu sa mergi in vizita la parinti sau la bunici, de Sarbatori, si sa refuzi sarmalutele, fripturile de porc, salata boeuf si deliciosii cozonaci. De asemenea, nu aveai cum sa nu termini proviziile de caltabosi si carnati din frigider. Acum urca-te pe cantar si nu te mira daca arata cu cateva kilograme mai mult. E timpul sa iei masuri. Alimentatia: primul pas pe care trebuie sa-l faci acum este sa renunti la mancarea grea, specifica Sarbatorilor, si sa revii sau sa incepi o dieta cu mai putina mancare procesata, bogata in grasimi si carbohidrati. Inlocuieste carnea rosie cu cea de pui si peste, renunta la alcool si sucuri din comert, informeazaClick.

Cele mai populare remedii cu sare. Daca te supara tusea, cand te lupti cu raceala, gripa sau cu alte boli respiratorii, tratamentele cu sare te fac sa te simti mai bine si te pun pe picioare intr-un timp mai scurt. Baile cu sare, gargara si inhalatiile cu solutie salina sunt metode simple pentru a alunga durerile de cap, de gat, de sinusuri, nasul infundat si letargia specifica bolilor respiratorii. Poti folosi sare grunjoasa sau sare de Himalaya, pe care o gasesti in magazinele cu produse naturiste, relateazaClick pentru femei.

Aplicatia care iti permite sa salvezi tot ce ai postat pe Facebook, ca apoi sa-ti stergi contul. Retelele de socializare, precum Facebook, au aparut ca o modalitate de a pastra legatura cu prietenii si de a impartasi cu ei momente frumoase. Rezultatele celui mai recent studiu Kaspersky Lab arata, insa, ca social media le lasa oamenilor un gust amar, dar acum exista si o solutie. Goana dupa aprecieri joaca un rol central in acest sentiment, 42% spunand ca sunt invidiosi cand prietenii lor primesc mai multe aprecieri decat ei. In plus, cercetarea arata ca utilizatorii resimt invidie atunci cand vad vietile aparent mai fericite ale prietenilor lor, pe retelele de socializare, precizeazaPlaytech.