Cum slabesti cu apa de ovaz. Pierderea in greutate este una dintre cele mai mai provocari pentru orice femeie. Potrivit majoritatii expertilor, o dieta echilibrata si exercitiile regulate reprezinta baza unei greutati optime. De asemenea, exista si alimente care pot contribui la atingerea acestui obiectiv. In mod surprinzator, ovazul se afla pe lista ingredientelor care te pot ajuta sa slabesti. Aceasta planta extrem de benefica a fost principala sursa de hrana pentru multe popoare timp de secole. Unul dintre motive este ca poate fi consumata la micul dejun. De asemenea, ofera o serie de beneficii care contribuie la starea generala de sanatate. Daca nu stii cum ai putea sa incluzi ovazul in dieta zilnica si daca vrei sa slabesti cu ajutorul acestuia, atunci alege apa de ovaz. Fulgii de ovaz sunt bogati in nutrienti, inclusiv grasimi sanatoase, vitamina B, calciu, fosfor si magneziu, dar saraci in calorii. De asemenea, sunt extrem de satiosi, asa ca senzatia de foame va fi tinuta mult timp la distanta, scrie Diva Hair.

UtileFoto: Colaj foto

Am consumat etnobotanice, apoi am ajuns pacient la psihiatrie. Am crezut ca sunt smecher sa consum etnobotanice. Ca e ceva cool si ma ajuta sa ma distrez mai tare. M-am distrat pana am ajuns la psihiatru.Vin dintr-o familie de oameni educati si civilizati. Nu as putea sa le gasesc vreo vina parintilor mei si sa ma incadrez in grupul celor care identifica in istoricul personal vreo trauma care sa declanseze un comportament daunator ulterior. Ai mei m-au iubit si ma iubesc. Au gresit, cum greseste orice om, dar au reparat, mi-au aratat interesul lor, iubire, protectie, grija. Mi-au dat si libertate. Sunt singurul lor fiu. Care, acum, evident, desi ei nu recunosc asta, i-a dezamagit. Aveam 22 de ani si eram la facultate cand am incercat etnobotanice cu cativa prieteni apropiati. Eram la o petrecere. Nici nu conteaza ce am luat, nu as vrea sa dau idei. Cu siguranta, cei care au avut aceasta exprienta nu au nevoie de referinte. Si nu conteaza neaparat ce iei, ci efectul pe care il poate avea substanta respectiva asupra ta, relateaza revista Psychologies.

Activitatile zilnice care iti afecteaza coloana fara sa stii. Coloana vertebrala este considerata puternica, dar in acelasi timp este extrem de delicata si fragila. Chiar si cel mai mic nerv afectat poate avea urmari grave, dar stiai ca activitatile zilnice pot sa dauneze lent sanatatii coloanei? Este necesar ca activitatile de zi cu zi sa fie efectuate in mod corect, pentru a nu provoca probleme de sanatate la nivelul coloanei vertebrale. Iata care sunt principalele obiceiuri care pot dauna coloanei vertebrale: In fiecare zi stam in picioare cand ne spalam dintii. Presiunea pusa asupra coloanei vertebrale este la fel de mare ca atunci cand mergi. Prin urmare, trebuie sa incerci sa eviti presiunea: sprijina-te de perete sau de chiuveta, pe masura ce periezi dintii. Aceasta este una dintre activitatile zilnice pe care le facem gresit.In timp ce speli vasele, de obicei stai aplecata. Din acest motiv, discurile intervertebrale ale sectiunii toracice se uzeaza repede, iar acest lucru duce la aparitia durerii de spate. Plasarea scaunului sub genunchi cand speli vasele ajuta la reducerea presiunii, anunta Click pentru femei.

Cearcanele iti spun de ce boala suferi! Culoarea lor, motiv de mers la medic. Tratate cel mai adesea doar cu fond de ten si pudra, cearcanele constituie buni indicatori ai starii de sanatate. De aceea, aparitia lor nu trebuie ignorata. Cearcanele reprezinta adanciturile care se intind de-a lungul pleoapelor inferioare ale ochilor. Ele se observa mai pronuntat in cazul anumitor persoane din cauza trasaturilor genetice sau din cauza unor patologii. Exista o accentuare a cearcanelor in perioada de menstruatie la femeie, in perioada de oboseala, de nopti nedormite, dar si o corelare intre pungile de sub ochi si cei care au retentie de sodiu, hipertensivii, pacientii cu insuficienta renala. Culoarea cenusie a cearcanelor indica existenta anemiei sau o afectiune sistemica asociata cu stres si oboseala. Culoarea albastra este un semn al circulatiei proaste sau a unor posibile afectiuni cardiace sau pulmonare. Cat despre culoarea rosie a cearcanelor, aceasta tradeaza o vascularizare mare, ce este specifica persoanelor cu hipertensiune arteriala, noteaza Libertatea pentru femei.

De ce isi pierd femeile cheful de sex si solutii pentru recapatarea libidoului. Femeile sunt primele care isi pierd interesul fizic fata de partener, arata studiile care identifica si cateva cauze posibile ale problemei, dar si solutii pentru stimularea poftei de sex. Negarea faptului ca ar exista o problema in dormitor indeparteaza tot mai multe cupluri care refuza sa accepte ca dorinta si atractia dintre ei nu mai este aceeasi ca la inceput. Specalistii spun insa ca asta nu insemna sfarsitul relatiei, ci doar trecerea intr-o alta etapa. Printre cauzele posibile ale problemei se numara varsta, obisnuinta si chiar cariera. Studiile arata ca dorinta sexuala a femeilor evolueaza invers proportional cu relatia. ￯In general, barbatii tind sa renunte, in timp, la tandrete, la partea de preludiu, iar asta le indeparteaza pe femei. Femeia ajunge sa vada actul ca pe ceva pur fizic si chiar neplacut￯, explica psihologul Keren Rosner. Dorinta sexuala este in legatura directa cu emotiile femeilor care ajung sa refuze sa mai faca sex cu partenerul, scrie Doctorul Zilei.