15 simptome ale cancerului pe care femeile au tendinta sa le ignore. Multe simptome ale cancerului imita alte boli sau afectiuni, asa ca este bine sa le acorzi atentia cuvenita si sa mergi la medic atunci cand ai ingrijorari. Daca observi ceva neobisnuit, cum ar fi aparitia din senin a vanatailor, febra inexplicabila, oboseala sau sangerarile anormale, nu ezita sa programezi o vizita la medic pentru investigatii amanuntite, mai ales daca simptomele persista sau se agraveaza. Integral in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Prima aplicatie de mobil care poate fi folosita drept contraceptiv. Natural Cycles este o aplicatie dezvoltata de un cuplu de oameni de stiinta si este singura aplicatie care a primit certificare de metoda contraceptiva. A fost aprobata ca dispozitiv medical in Germania si clasificata drept contraceptiv in Uniunea Europeana, potrivit Realitatea.net.

Aditivi de care sa te feresti. Prezenti in majoritatea produselor alimentare procesate, aditivii sau E-urile sunt aproape imposibil de evitat. Totusi, este bine sa ii eviti pe cei despre care studiile au demonstrat ca au efecte nocive asupra sanatatii, scrie Click.

Orgasmul te ajuta sa traiesti mai mult. Ce alte beneficii are pentru sanatate. Orgasmul te poate ajuta sa te simti bine, dar poate face minuni si pentru sanatatea ta. 15% dintre femei intimpina probleme in obtinerea unui orgasm si 10% spun ca nu l-au cunoscut niciodata in timpul sexului. Continuare in Gandul.

"Doriti punga?" - Ce iti ascunde vanzatorul cand iti pune aceasta intrebare. Socant! Pungile de plastic sunt peste tot. In rauri, la ferestrele caselor sau chiar blocurilor, in copaci, in parcuri, pe vai sau plaje, pungile de plastic au devenit un fenomen daunator denumit si "poluarea alba", scrie Realitatea.net.