Cafeaua este contraindicata cand ai aceste afectiuni. Ce modalitate mai placuta de a incepe ziua daca nu cu o ceasca de cafea? Dar stii care sunt efectele acestei licori pe termen lung asupra organismului tau? O ceasca de cafea dimineata poate fi un adevarat tratament, insa daca obisnuiesti sa consumi o cantitate mai mare de cafea ar trebui sa tii cont de repercursiunile actiunii tale. Si anume, cafeaua este responsabila cu cresterea tensiunii arteriale, potrivit Click.

UtileFoto: Colaj foto

Primele semne de alarma care anunta diabetul. Diabetul zaharat a ajuns sa loveasca oameni de toate varstele, iar simptomele bolii sunt subtile. De fapt, o persoana din trei cu aceasta boala nu stie ca are diabet. Setea excesiva. Este unul dintre primele semne de diabet. Nevoia constanta de a bea apa, gura uscata si urinarea frecventa sunt demne de ingrijorare, ca si pierderile sau cresterile inexplicabile in greutate, noteaza doctorulzilei.ro.

15 simptome care indica acumularea de toxine in ficat. Ficatul, singurul organ ce se poate regenera, este implicat in peste 500 de functii ale corpului. Zilnic, aceasta uzina care sustine intregul organism, asigura energie, combate infectii, elima toxine, ajuta la coagularea sangelui si la reglarea hormonilor. Ficatul, la fel ca si rinichii, are rolul de a filtra toxinele si substantele nocive si a le elimina din sange. Iata care sunt cele 15 simptome care indica faptul ca ficatul nu mai functioneaza normal si "sufera": stare de slabiciune, greata, stare de confuzie in anumite perioade ale zilei, oboseala cronica, letargie, dureri surde de cap, conform Libertatea pentru femei.

Transpiratia excesiva poate ascunde afectiuni grave. In general, este normal sa transpiram mai mult decat de obicei atunci cand este sezonul cald, cand temperatura ambientala este crescuta sau cand sustinem un efort fizic (sport, activitati casnice). Hiperhidroza secundara poate semnala o problema de sanatate mai grava si trebuie luata in considerare intotdeauna prima data. Aceasta conditie poate aparea secundar urmatoarelor afectiuni: cancer (din cauza proceselor metabolice intensificate); tulburari de anxietate medicatie antalgica (tratamente pentru durere), scrie CSID.

Solutii naturale pentru o imunitate puternica si vitalizarea organismului la inceput de toamna. Pentru ca natura ne ofera mereu cele mai pretioase daruri pentru sanatate, exista numeroase solutii naturale pentru o imunitate puternica si vitalizarea organismului. Echinaceea te ajuta sa ai o rezistenta mai buna la frig si la simptomele de gripa. Echinaceea joaca un rol important in consolidarea sistemuluiimunitar. Astfel, va lupta mai bine cu orice virus si bacterii invadatoare, potrivit Libertatea pentru femei.