Doua alimente esentiale pentru o imunitate buna toamna.Modificarile de temperatura ne afecteaza sistemul imunitar, ceea ce inseamna ca organismul devine mult mai vulnerabil la raceli si gripa. Pentru a preveni afectiunile comune toamnei, ar trebui sa consumam mai multe legume si fructe. Pe langa toate substantele nutritive pe care luam din fructe si legume, mai exista un remediul natural pe baza de miere si lamaie, care intareste sistemul imunitar. Lamaia este o sursa bogata de vitamina C si alti antioxidanti care curata si purifica intregul organism de toxine. De asemenea, mierea este cunoscuta pentru proprietatile antibacteriene pe care le detine, informeazaClick! pentru femei.

UtileFoto: Colaj foto

Care sunt factorii ce contribuie la aparitia acneei dupa vasta de 40 de ani.Incepand cu schimbarile hormonale ce au loc in organism odata cu inaintarea in varsta si a celor ce apar pe fond de stres, exista numeroase cauze ale aparitiei acneei la varsta matura. Cercetarile arata ca 35% dintre femeile in varsta de 20 de ani, 26% dintre femeile in varsta de 40 de ani si 15% dintre cele cu varste de peste 50 de ani sufera de acnee. Integral peMedLive.

Uleiul de oregano, noua vedeta naturista, elimina microbii din organism. Uleiul de oregano este folosit in gastronomia europeana. Deseori, in preparatele italienesti, de exemplu, extractul de oregano este folosit in locul uleiului indigen de masline. Acest tip de ulei este preferat de consumatori, atat pentru gustul placut amarui, cat si pentru proprietatile sale terapeutice. Cercetatorii europeni recomanda acest tip de grasime, scrieClick!

Rinita tratata fara bisturiu! Metoda care te scapa de sforait si te ajuta sa respiri mai bine. Desi o afectiune benigna, rinita are un impact serios asupra calitatii vietii pacientilor. Afecteaza respiratia, da oboseala, cefalee, insomnie etc. De multe ori insa, tratamentul medicamentos nu este suficient pentru eliminarea problemei, fiind necesara interventia chirurgicala. Din fericire, rinita cronica hipertrofica, rinita alergica, rinita vasomotorie, cu sindrom de apnee in somn, si alte afectiuni din sfera ORL pot fi tratate modern, cu laserul, in detrimentul bisturiului, informeazaCSID.

6 boli care nu dau simptome decat cand e prea tarziu. Un studiu canadian dezvaluie faptul ca mai mult de jumatate din numarul celor care sufera de tensiune arteriala ridicata nu sunt constienti de ea. Ignorarea acesteia poate avea mai multe consecinte, precum atac de cord, accident vascular cerebral sau dezvoltarea unei boli la rinichi. Hipertensiunea arteriala actioneaza in tacere, fara a transmite vreun semnal, afectand tot mai mult vasele de sange. Printre factorii care duc la aparitia acestei afectiuni se numara varsta, diabetul, anxietatea si stresul, consumul excesiv de alcool, obezitatea, stilul de viata sedentar sau fumatul. Simptomele care impun de urgenta un consult medical sunt: pierderea starii de constienta, schimbari bruste de comportament, ameteala, dureri in piept, vorbire neclara sau incapacitate de a vorbi, durere de cap severa. Pentru a preveni dezvoltarea complicatiilor, se recomanda masurarea tensiunii arteriale o data pe an, chiar daca nu sunt prezenti factorii de risc. Acest lucru nu impune vizita la un cabinet medical, deoarece se poate realiza chiar si in farmacii, potrivitDivaHair.

Nucsoara, doctorul inimii. Nucsoara este un condiment cu aroma inconfundabila, dar e si un leac naturist foarte apreciat. Consumata sub forma de pulbere, de ulei, sau de ceai, e de folos intr-o multime de afectiuni, in special in cele cardiovasculare. Nucsoara este folosita in industria farmaceutica pentru uleiurile volatile pe care le are in compozitie. Pe langa continutul de vitamina A, vitamina C si flavonoizi, este si o sursa bogata de minerale - potasiu, cupru, calciu, fier, zinc si magneziu, scrieClick! pentru femei.

Ce prevestesc visele in care vezi copii. Copiii au avut dintotdeauna o semnificatie deosebita in vise si in lumea misterioasa a superstitiilor. Ei reprezinta un simbol plin de nuante si mesaje, in tonuri deopotriva pozitive si negative, de multe ori cu caracter profetic. Iata ce prevestesc visele in care vezi copii. Putine sunt femeile care nu au visat niciodata un copil. Cele mai multe dintre noi ii vedem in vis pe proprii nostri copii, dar se intampla adesea sa visam bebelusi sau copiii fara o identitate anume. Iar aceste vise au adesea un caracter profetic. Ele ne avertizeaza asupra unor evenimente si situatii deosebite care vor aparea in viata noastra. Integral peLibertatea pentru femei.