Se lanseaza pastila care te scapa de dependenta de alcool. In 2020, se lanseaza in farmacii pastila care va face sa nu mai puneti gura pe alcool. Arbaclofen placarbil va actiona inclusiv in cazul dependentilor ahtiati dupa "una mica". Pastilele Arbaclofen placarbil sunt produse de expertii de la compania britanica Indivior's R&D. Pilulele ii vor face pe oameni sa bea mai putin. Minunea se va produce prin inhibarea zonelor din creier responsabile de creearea senzatiei de placere care insoteste consumul de alcool. Arbaclofen placarbil are ca substanta de baza Baclofen, un mendicament folosit in Franta pentru relaxarea muschilor si ca usor sedativ. Nu sunt deocamdata detalii despre cat de repede vor actiona pastilele , modul de administrare si pret, informeaza Click.

utileFoto: Colaj foto

Efectele devastatoare ale unui singur pachet de tigari asupra plamanilor. Stim cu totii ca fumatul ne face rau, insa cand o persoana devine dependenta de acest viciu, pare imposibil ca aceasta sa renunte la tigari. Acesta este motivul pentru care Chris Notap a facut un experiment neobisnuit, a filmat totul si a publicat filmarea pe YouTube, aratand ce face un singur pachet de tigari plamanilor tai. Pentru experiement, Chris foloseste un un borcan de sticla pe care il umple cu vata, reprezentand plamanii umani. De asemenea, foloseste un dispozitiv care aspira, pentru a imita felul in care cineva inhaleaza aer sau vapori. Printr-o mica gaura borcanul se umple cu fumul de la fiecare tigara din pachet si vedem cum, treptat, vata se face maro, la fel ca tot interiorul borcanului, conform descopera.ro.

4 greseli de curatare a tenului care imbatranesc pielea. Rutina de curatare a tenului este deosebit de importanta pentru sanatatea pielii si mentinerea unui aspect tanar, iar cateva greseli simple, efectuate frecvent, ar putea sa aiba ca rezultat aparitia aspectului imbatranit al tenului. Multe femei care nu respecta pasii de indepartare completa a machiajului, conform Debra Jaliman, medic dermatolog din New York. Specialista recomanda indepartarea rimelului si fardurilor aplicate pe pleoape cu ajutorul produselor special concepute pentru pielea sensibila din jurul ochilor. Urmatorul pas, conform Dr. Jaliman, este indepartarea machiajului intregii fete si insistarea asupra punctelor cheie - sprancene, nas si gura. Odata ce machiajul este indepartat, putem trece la pasul doi, curatarea tenului cu ajutorul produselor dedicate, spune MedLive.

Ceaiuri de raceala cu efect rapid. Elimina simptomele neplacute si intaresc sistemul imunitar. Sezonul virozelor tocmai ce a inceput, asa ca nu strica sa ai la indemana o lista cu cele mai bune ceaiuri de raceala, care te ajuta sa te pui repede pe picioare. Aceste lichide te ajuta sa scapi sau sa ameliorezi simptomele specifice racelii, precum nasul infundat, tusea, raguseala, durerile in gat si febra, dar au si rol preventiv, ferindu-te pe viitor de virozele respiratorii. Daca urmezi un tratament pe termen lung cu medicamente, cere sfatul medicului inainte sa consumi astfel de ceaiuri. Ceaiul de echinacea - studiile arata ca reduce semnificativ simptomele racelii si perioada acesteia. Bea ceai de echinacea imediat ce observi ca te doare capul, ai nasul infundat sau tusesti, potrivit Libertatea pentru femei.

Combinatii alimentare pentru diabetici. Daca suferi de diabet zaharat de tip 2, stii foarte bine ca trebuie sa mananci alimente cu indice glicemic scazut. Acest lucru te ajuta pe tine (pe diabetici) sa te asiguri ca mananci alimentele adecvate pentru mentinerea nivelului ideal de zahar din sange. Un pahar mediu de vin poate scade nivelul de zahar din sange la anumiti oameni. In plus, diabeticii trebuie sa combine sa bea un pahar de vin cand mananca la cina peste. A fost demonstrat ca pestele si vinul au capacitatea de a scade glicemia cand este crescuta, conform Click.

Poti preveni contactarea microbilor din transportul in comun? "Utilizam transportul comun in fiecare zi, un mediu in care microbii sunt inevitabili. Cum am putea evita riscul imbolnavirii in urma contactarii microbilor de la metrou? Ar putea manusile sa ne ofere o astfel de protectie?", intreaba cititorii New York Times. Iata ce raspund specialistii, conform nytimes.com. Folosirea manusilor in sistemul de transport in comun poate ajuta la prevenirea transmiterii germenilor, spun expertii, insa nu este clar ca o astfel de protectie va face cu adevarat o diferenta. Dr. W. Ian Lipkin, profesor de epidemiologie in cadrul Mailman School of Public Health de la Columbia University, este de parere ca pe piata ar trebui sa apara un produs care joaca acest rol de protectie. "Prezervativul pentru sistemele de transport in comun", cum il numeste Dr. Lipkin, ar putea sa ne protejeze impotriva contactarii microbilor de pe barele de sustinere din sistemele de transport, spune MedLive.