Somonul, pestele cu nenumarate beneficii pentru sanatate.Previne afectiunile cardiovasculare. Somonul este sursa bogata de acizi grasi Omega-3, substante nutritive care scad nivelul de trigliceride prin reducerea nivelurilor de colesterol rau (LDL). In plus, este redus riscul de formare a placilor, de aparitie a afectiunilor cardiovasculare si accidentului vascular cerebral. Accelereaza procesul de pierdere in greutate. Pe langa acizii grasi Omega-3, somonul contin si o cantitate mare de proteine. Ambele substante nutritive au un efect asupra procentului de grasime corporala, informeazaClick pentru femei.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa scapi de coatele uscate si aspre prin metode naturale.Exfolierea coatelor este primul si cel mai important pas pentru a scapa de pielea uscata, cu aspect solzos. Exfolierea indeparteaza celulele moarte si lasa la iveala pielea sanatoasa de dedesupt. Ajuta si la albirea pielii. Este bine sa-ti exfoliezi coatele atunci cand faci baie sau dus, cand pielea este umezita si incalzita. Poti folosi o crema sau o manusa speciala. Dupa exfoliere, spala zona cu apa rece. Sterge coatele si ungele cu ulei de masline. Exfoliaza pielea de doua ori pe saptamana, nu mai mult, scrieLibertatea pentru femei.

Doctorii avertizeaza: nu iesiti din casa daca aveti aceste simptome.Oamenii sunt sfatuiti cu insistenta sa ramana in casele lor si sa-si contacteze medicul de familie daca au aceste simptome. Se intampsa in Mare Britanie, unde doua orase importante, Leeds si Liverpool au fost afectate de o epidemie de rubeola. Evident, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Anglia si urmeaza sa vina acasa de Sarbatori, epidemia poate ajunge si la noi, asa ca este foarte important sa stim simptomele rubeolei. Ca si alte boli ale copilariei, nu este deosebit de periculoasa, insa se transmite foarte usor. Boala se intalneste la adulti tineri si la copii care nu au primit vaccinul ROR (rujeola - varicela -rubeola), noteazaUnica.

Rodia, cel mai bun antioxidant.Previn imbatranirea. Datorita cantitatii uriase de antioxidanti pe care o contine, o doza zilnica de rodie ar putea incetini procesul de imbatranire al ADN-ului, sustin cele mai recente studii. S-a descoperit o reducere semnificativa a deteriorarii celulelor creierului, muschilor si pielii. Intaresc sistemul imunitar. Rodiile si sucul lor contin o cantitate importanta de vitamina C, esentiala pentru prevenirea imbolnavirii, in special in sezonul rece. Protejeaza rinichii si ficatul. Cercetarile au scos la iveala ca un extract din rodii protejeaza rinichii de toxine periculoase. De asemenea, sucul de rodii nu doar ca protejeaza ficatul, dar ajuta si la regenerea lui, anuntaClick.

10 Semne de alarma ale cancerului hepatic.Cancerul hepatic este o boala "silentioasa", iar simptomele apar abia cand boala s-a agravat. Primele semne care ar trebui sa fie investigate medical sunt senzatia de oboseala accentuata si pierderea in greutate. Ficatul nu doare, dar in caz de boala el se inflameaza, devine usor de palpat si in stadiile avansate ale cancerului, functiile sale se pierd. Astfel apare febra ridicata, icterul (ingalbenirea pielii) si ascita (acumulare de lichid in abdomen). Printre simptome se numara si pierdere brusca in greutate, fara motiv, dureri in zona abdomenului, pierderea poftei de mancare, slabiciune, inflamarea abdomenului, conformdoctorulzilei.ro.