Cancerul osos: cauze, simptome, diagnostic si tratament.Tumori osoase benigne (necanceroase). Cancerul osos presupune existenta unei tumori in interiorul osului, care distruge tesutul sanatos al acestuia. Insa nu toate tumorile sunt maligne. De fapt, majoritatea tumorilor osoase sunt benigne, deci nu se raspandesc in organism si nu distrug celulele sanatoase, dar exista situatii cand cresc exagerat si favorizeaza slabirea oaselor si aparita fracturilor, caz in care este necesar tratamentul de specialitate, conformDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Condimentele te ajuta sa slabesti.Scortisoara scade glicemia. Asociata cu perioada sarbatorilor, scortisoara regleaza nivelul de zahar din sange, prelungeste senzatia de satietate, scade colesterolul rau si te ajuta sa tii in frau poftele culinare. Da un gust deosebit preparatelor si nu are aport energetic mare. Daca vrei sa slabesti, adauga o lingurita de scortisoara in ceai, cafea sau lapte, in locul zaharului sau altui tip de indulcitor. E potrivita si pentru suferinzii de diabet, scrieClick.

Cum iti distruge ochii calculatorul ? 10 sfaturi sa te protejezi.Ia pauze regulate de la folosirea calculatorului. Respecta Regula 20-20-20. O data la 20 de minute muta privirea de la monitor, clipeste de 20 de ori pentru a-ti umezi ochii foarte bine si priveste timp de 20 de secunde in departare la un obiect aflat la o distanta de 6 metri. Ia pozitia corecta in fata monitorului. Monitorul ar trebui sa fie la o lungime de un brat fata de ochi pentru a putea focaliza corect. Ochii trebuie sa fie orientati in jos cand privesc spre monitor. Investeste intr-o pereche de ochelari cu lentile antireflex cu protectie PC recomandate de medicul oftalmolog pentru a proteja ochii de expunerea indelungata si frecventa la ecranele digitale, relateazaLibertatea pentru femei.

Plante contra somnului agitat.Levantica relaxeaza. Florile uscate din aceasta planta cu miros placut si contin uleiuri volatile, care te ajuta sa te relaxezi si sa ai un somn odihnitor. Prepara in fiecare seara o infuzie din 1-2 lingurite de flori la o cana de apa fiarta si bea 2 cani, cu 2 ore inainte de a te duce la culcare. Mai poti face aromaterapie cu ulei esential de levantica, sau il poti administra intern (numai varianta 100 % pur), cate 1-2 picaturi la o lingurita de zahar. Musetelul te linisteste. Florile de musetel contin flavonoide, acele substante cu rol antioxidant, care ajuta organismul sa se relaxeze si ii confera o stare de bine, anuntaClick pentru femei.

Cum afecteaza carenta de fier sistemul imunitar. "Precum titanicul care a fost lovit si scufundat de un aisberg, tot asa, calitatea vietii pacientului cu boli inflamatorii intestinale poate sa fie afectata de acest dusman nevazut care este carenta de fier. Pacientul sesizeaza din pacate doar fata vazuta, respectiv anemia feripriva. Nu tratam si nu corectam suficient aceste carente, iar evidentierea problemei va aduce un pic de mai bine unor pacienti in mare suferinta. De asemenea, sunt binecunoscute hemoragiile digestive, care, pe cale de consecinta, duc la pierderi de fier. Aceste pierderi de foarte multe ori nu sunt sesizabile in testele uzuale, dar determina o simptomatologie specifica. De aceea, investigarea deficitului de fier este importanta la aceste persoane si se face prin parametri specifici, noteazadescopera.ro.