Mersul si mancatul simultan. Obicei sanatos?Iata cu ce probleme te poti confrunta daca mergi si mananci in acelasi timp: Balonare. Cand mananci in timp ce mergi, mancarea nu este mestecata asa cum trebuie. In plus, alimentele nu sunt digerate, procesul fiind ingreunat, lucru care provoaca probleme digestive ca balonare, indigestie sau senzatie de greata. Aciditate. Alimentele mancate trec prin esofag. Cand mananci in timp c emergi, muschii esofagului nu functioneaza corect, crescand nivelul de acid gastric, informeazaClick.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai eficiente trucuri pentru a scapa de durerile de articulatii aparute iarna.Poarta haine calduroase si incaltaminte confortabila. Temperaturile scazute pot inrautati durerile de articulatii iarna, insa poti preveni acest lucru imbracandu-te corespunzator. Asadar, poarta pantaloni grosi, manusi care sa-ti tina de cald si un fular pufos de lana. Pentru ca efortul de a merge prin zapada este destul de mare, ai grija sa te imbraci in straturi, pentru a evita transpiratia, care poate amplifica senzatia de frig. La fel de importanta ca imbracamintea este incaltamintea, care trebuie sa asigure confort, stabilitate si protectie antialunecare, noteazaDivahair.

De ce se spune ca ridichile sunt "aur curat" pentru sanatate.Din ridichi se poate prepara un excelent sirop care calmeaza tusea. Taie ridichile felii si presara zahar pe ele si acopera. Dupa 24 de ore se strange sucul care s-a lasat. Se administreaza 3-4 lingurite pe zi. Poti folosi miere in loc de zahar. De asemenea, in medicina popularamai exista si un alt procedeu de a prepara siropul de ridiche neagra. Se scobeste o ridiche mai mare. Se umple cu zahar si hrean. Se coace la cuptor, iar apoi se strange sucul care se lasa. Se iau 3-4 lingurite pe zi. Tot in medicina traditionala, se recomanda aplicatii locale cu ridichi rase in dreptul plamanilor (pentru pneumonii) sau in dreptul ficatului (pentru starile congestive ale acestuia), anuntaLibertatea pentru femei.

Atuurile consumului de suc de morcovi.Previne diabetul si bolile cardiovasculare. Recomandat a se consuma mai ales pentru a te bucura de o privire agera, are beneficii se cuprind si frumusetea parului, a unghiilor cat si a pielii. Culoarea sa vine tocmai din aportul mare de batacaroten la care se adauga o doza semnificativa de vitamina A, benefica la mentinerea sanatatii pielii, a vederii cat si a aparatului cardiovascular. Cantitatea de potasiu regasita in aceasta leguma, protejeaza si ficatul, ajuta la eliminarea depozitelor adipoase din organism si astfel contribuie si la reducerea colesterolului rau, conformClick pentru femei.

6 boli pe care le poti lua de la cainele tau.Boala Lyme. Lyme este una dintre cele mai comune afectiuni transmise de capuse. Se intalneste cu precadere la caini, foarte rar la pisici. Transmiterea la om se face prin intermediul capuselor purtatoare de Borrelia burgdorferi. Simptomatologia la om este reprezentata in special de febra, dureri musculare si articulare, iritatii la nivelul pielii, dureri de cap. Daca nu este tratata la timp se poate croniciza, asa poate aparea neuropatia si depresia. Rabia. Rabia este o boala virala severa, ce duce invariabil la deces. Se transmite de la animale infectate prin muscatura sau zgarietura ( saliva continand un numar mare de particule virale). Virusul afecteaza sistemul nervos si produce encefalita, atat la om, cat si la animale, arataCSID.