Alimente care dauneaza sanatatii dintilor.Popcorn. Iti place sa mananci popcorn in timp ce te uiti la film, nu-i asa? Ei bine, popcornul este unul dintre alimentele care afecteaza sanatatea dintilor. O farama de graunte de la popcorn ramasa in masele poate provoca o durere insuportabila. In plus, odata cu trecerea timpului creste riscul de aparitie a cariei. Asadar, fii mai atenta data viitoare. Fructe uscate. Foarte delicioase si bogate in fibre, multe dintre fructele uscate sunt bogate in zahar si au tendinta de a se lipi de dinti, provocand carii si durere. In plus, ele sunt considerate dusmanul dintilor, relateazaClick.

UtileFoto: Colaj foto

Cum iti afecteaza menopauza sanatatea.Scaderea estrogenului creste riscul de afectiuni cardiace, inclusiv hipertensiunea arteriala si puls crescut. Menopauza vine cu modificari cardiace. Nu ignora simptomele ca durerile de cap sau palpitatiile inimii! Exercitiile usoare te vor ajuta, sa faci o trecere lina la menopauza. Bufeurile, insomnia si transpiratia excesiva sunt simptomele care va vin in minte atunci cand e vorba de menopauza. Poate nu va ganditi si la afectiuni cardiace, desi ar trebui. Bolile cardiace afecteaza un numar mare de femei, mai ales pe cele care sunt ajunse la menopauza, intre 50 si 54 de ani, informeazadoctorulzilei.ro.

Beneficiile pentru sanatate ale consumului de banane.Bananele contin trei zaharuri naturale - sucroza, fructoza si glucoza. Aceasta inseamna ca daca vei consuma o banana vei simti imediat un aflux sustinut si substantial de energie.Cercetatorii spun ca iti va fi mai usor sa faci miscare timp de 90 de minute. De aceea, bananele sunt indicate inainte de face sport sau intr-o pauza dintre doua reprize de miscare. Nu este ceva neobisnuit sa vezi un tenisman ca mananca o banana in pauza unui meci. Nu iti cresc IQ-ul si nici nu invata in locul tau. Totusi, bananele stimuleaza activitatea intelectuala, S-a constatat ca un grup de 200 de elevi din Marea Britanie au avut rezultate mai bune la examene, dupa ce au inceput sa manance trei banane pe zi: la micul dejun, in pauza si la pranz, scrieLibertatea pentru femei.

Cum tratezi senzatia de arsura din talpa.Apa rece. Apa trateaza senzatia de arsura de la nivelul picioarelor, oferind un sentiment de calmare si racorire. Ce trebuie sa faci? Lasa sa curga in cada apa rece, apoi inmoaie picioarele si tine-le acolo cel putin 10 minute. Repeta procesul de 4-5 ori, in aceeasi seara. Otet de cidru de mere. Acizii prezenti in otetul de cidru de mere echilibreaza nivelul de pH din organism, care, la randul sau, calmeaza senzatia de arsura resimtita la nivelul picioarelor, noteazaClick pentru femei.

Plantele care ajuta la eliminarea toxinelor si detoxifierea ficatului.nele plante sunt in acelasi timp diuretice si depurative: este vorba in special de papadie si de mustata pisicii. O cura de detoxifiere, incluzand in acelasi timp plante diuretice si depurative, se va dovedi benefica la schimbarile de anotimp. Plantele diuretice. Rinichii filtreaza sangele pentru a elimina excesulsde apa si deseurile, care sunt uneori toxice. Utilizarea plantelor diuretice permite sprijinirea acestui sistem de filtrare, precizeazaCSID.