Cinci moduri in care sa fii in siguranta pe Facebook Facebook n-a fost niciodata un loc sigur, dar acum, mai mult ca oricand, ar trebui sa-ti iei cateva masuri de precautie daca folosesti reteaua sociala. Probabil ca si tu ai deja reticente in privinta folosirii platformei in urma stirilor pe care le-ai vazut in ultima vreme, cu toate ca suspiciuni ar fi trebuit sa ai de mult mai mult timp. Ca sa te protejezi pe Facebook, poti urma cateva sfaturi bune pentru contul tau, scrie Playtech.

COLAJFoto: Colaj foto

Studiu: faptul ca esti intr-o relatie te ingrasa Conform rezultatelor studiului mentionat mai sus, se pare ca, atunci cand esti iubit, nu mai simti nevoia sa impresionezi pe nimeni. Din acest motiv, oamenilor nu le mai pasa de modul in care arata sau de cate kilograme mai indica cantarul. Stephanie Schoeppe, cea care a condus acest studiu, a declarat pentru NewScientist ca "atunci cand o persoana nu mai simte nevoia sa arate atragatoare in fata partenerului pentru a-l vraji, aceasta incepe sa se simta confortabil in propria piele si are tendinta de a manca din ce in ce mai multe alimente bogate in grasimi si zahar", relateaza Diva Hair.

Topul superalimentelor specifice primaverii Fiecare anotimp are specifice anumite alimente, care sunt sanatoase si care ii ofera organismului substantele nutritive de care are nevoie. Si, pentru ca am iesit din iarna si am intrat in primavara, iata care sunt superalimentele care nu trebuie sa-ti lipseasca din meniul zilnic. Printre primele legume care apar primavara este mazarea. O ceasca de mazare contine 7 grame de fibre si 8 grame de proteine, cu aproximativ 100% din necesarul zilnic de vitamina C si 25% din necesarul de vitamina A, informeaza Click.

Cum rezolvi problemele cu internetul prin comenzi simple Nimic nu este mai frustrant decat sa faci parte dintr-o retea in care doar tie nu-ti merge internetul. Mai trist decat atat este sa fii acasa, linistit si sa-ti dai seama ca pe telefon ai o conexiune buna la internet, dar laptopul iti face probleme. Din fericire, exista cateva solutii pentru a remedia problemele de retea, iar cele mai multe dintre ele implica utilizarea catorva comenzi tastate intr-o fereastra de Command Prompt, potrivit Playtech.

Ce sa mananci la micul dejun cand tii dieta Cand vine vorba de pierderea in greutate, trebuie sa iei in considerare aportul total de calorii. O persoana care tine dieta are nevoie de 1200-1800 de calorii pe zi. Asadar, odata ce cunosti limita zilnica de calorii, ar trebui sa le imparti in mod egal intre cele trei mese principale, lasand 100-200 de calorii pentru gustarea de seara. Daca tii dieta, micul dejun ar trebui sa contina 350 de calorii pana la 550. Consulta-ti medicul pentru a stabili numarul exact de calorii pe care trebuie sa le consumi zilnic pentru a slabi, scrie Click.