Afla tot ce stie Facebook despre tine: cum descarci istoricul si vezi tot ce ai publicat Daca esti unul dintre oamenii ingrijorati de posibilitatea ca Facebook stie prea multe despre tine, e important sa stii ca poti afla exact care sunt informatiile personale pe care inca le pastreaza. Datele vin sub forma unui fisier .zip, iar dupa ce dai unzip, toate informatiile vor fi aratate sub forma unor mini pagini web HTML. Daca dai click pe fisierul index.htm, de exemplu, va deschide o mini-pagina de profil in browser, impreuna cu informatii precum data de inregistare, statutul relatiei, familia, educatia si, in mare parte, cam tot ce ai pus pe Facebook in timp, scrie Playtech.

colajFoto: Colaj foto

8 alimente bune pe care eviti sa le mananci Previn cancerul, sunt pline de vitamine si, daca sunt preparate cum trebuie, pot avea un gust delicios. Conopida, sardinele si sfecla sunt doar cateva dintre alimentele care nu ar trebui sa lipseasca din regimul tau de viata. Descopera in materialul de mai jos care este motivul! Conopida se inrudeste cu broccoli, dar cea din urma capteaza de obicei toata atentia. Ca si alte legume crucifere, conopida este o sursa buna de vitamina C si fibre. La fel ca broccoli, are, de asemenea, o substanta chimica naturala, numita sulforaphane, care poate preveni cancerul, conform anumitor teste de laborator efectuate pe animale, precizeaza CSID.

De ce nu este bine sa tai un tort rotund in triunghiuri Tortul este nelipsit de la orice petrecere sau zi de nastere si are o importanta aparte in cadrul acestor evenimente in familie. Desi ai crede ca este o traditie straveche cu un anumit simbolism, se pare ca importanta tortului vine tocmai din simplitatea acestuia. Acesta are puterea de a aduce zambete de fericire pe fetelor tuturor, de la cei mai mici pana la parinti si bunici. Taierea tortului, pe de alta parte, nu este tocmai un proces simplu si ne poate crea multe dificultati in obtinerea unor felii bine proportionate. Se pare ca taierea tortului rotund in felii triunghiulare este total gresita, informeaza Diva Hair.

Cum gestionezi criza de furie a copilului mic Tantrumurile (crizele de furie) sunt extrem de comune la copiii mici si la prescolari. Acesta este modul in care ei gestioneaza sentimentele pe care le au si pe care nu stiu altfel sa le exprime. Tantrumurile apar in mai multe forme de manifestare si pot implica explozii spectaculoase de furie, frustrare si comportament haotic. Copilul poate plange, tipa, lovi, cadea, fugi de langa tine. In unele cazuri isi pot pierde respiratia, poate vomita, sparge lucruri sau deveni foarte agresiv, relateaza CSID.

8 Alimente pe care sa le evitati inaintea unui zbor Calatoriile cu avionul pot fi mai scurte sau mai lungi. Parerile sunt impartite cand vine vorba despre confortul pe care il avem la inaltime. Printre lucrurile pe care putem sa le facem pentru a ne spori gradul de buna stare este alegerea mesei pe care o putem avea inainte de decolare sau in timpul zborului. Astfel astazi vorbim despre 8 alimente pe care sa le evitati. Consumul de grasimi saturate poate provoca arsuri la stomac. De asemenea poate constrange fluxul de sange care va va face sa va simtiti si mai rau la o inaltime mare. Evitati consumul de alimente prajite rapid, scrie Air24.

Mare atentie! Un barbat a fost inselat prin metoda "masina de cusut". Cum functioneaza metoda Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara a anuntat ca un barbat din judetul Timis a fost inselat cu 7.000 de euro prin metoda "masina de cusut". Barbatul a platit acesti bani unor necunoscuti pe care i-a intalnit in Deva si care i-au promis ca-i vor face rost de acte care sa ateste faptul ca masina de cusut pe care o detine este una originala si poate fi vanduta unui colectionar. Fapta s-a petrecut in urma cu o saptamana, barbatul de 51 de ani relatand politistilor ca persoane necunoscute i-au spus ca va primi 60.000 de euro pe masina de cusut pe care o are, daca o va vinde unui colectionar de astfel de obiecte, precizeaza Huff.