O dieta pentru reducerea tensiunii arteriale poate ajuta si la combaterea depresiei. ''Trebuie sa vedem hrana ca pe un medicament'' Un studiu recent al cercetatorilor americani de la Rush University Medical Center a dezvaluit ca exista o relatie stransa intre scaderea depresiei si dieta de tip DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension), care, dupa cum spune si numele, este folosita pentru a reduce tensiunea. Dieta este una oarecum traditionala cand vine vorba de un regim alimentar sanatos, fiind promovate produse precum fructele, legumele, carnea si lactatele slabe, scrie Descopera.

UtileFoto: Colaj foto

Trucul prin care reduci dependenta de telefon Nu ma consider dependent de telefon, dar probabil toti spun asta despre ei. Sunt insa oameni din jurul meu care imi spun ca stau prea mult pe telefon. Asa ca am zis sa schimb asta. Sunt diverse tendinte care predomina acum, in special #deleteFacebook si cum sa renunti la telefon. Eu nu vreau sa renunt. Poate mi-ar placea sa nu il folosesc prea des, sa nu fiu dependent de el, dar altfel inca imi place. Mi se pare o bijuterie tehnologica extraordinara pentru omenire, precizeaza Playtech.

Cum poti evita 3 chimicale din apropierea ta In ultimii ani, a crescut simtitor expunerea la substante toxice - inconstienta sau nu. Cu toate acestea, nimeni nu stie care e nivelul de expunere toxica ce ar putea declansa o anumita boala. Chiar daca multe chimicale se descompun rapid, nivelurile lor cresc in mod constant in organismul nostru, deoarece ne intalnim in fiecare zi cu ele - in produsele alimentare, produsele de frumusete si chiar in mobilierul din casa. Se pare ca aceste substante sunt mai nocive pentru femeile insarcinate, pentru ca provoaca modificari minore ale celulelor in curs de dezvoltare ale fatului, care pot avea efecte adverse de-a lungul vietii copilului, relateaza CSID.

Cum pui parola aplicatiilor pe Android si sporesti securitatea datelor Daca ai o serie de informatii personale in aplicatiile de pe mobil, ar fi bine sa inveti cum pui parola la aplicatii pe Android. Cele mai importante sisteme de operare pentru mobile la ora actuala sunt iOS si Android. Unii ar fi tentati sa creada ca iPhone-urile sunt un pic mai sigure comparativ cu terminalele ce ruleaza sistemul de operare creat de Google. Motivul din spate are legatura cu faptul ca vin la pachet cu o serie stufoasa de restrictii si limitari, informeaza Playtech.

Idei pentru mese usoare dupa Paste. Cum se prepara salata Halloumi Pastele, cu toate excesele sale alimentare a trecut, si nu putini sunt aceia, care simt nevoia, sa ia masuri. Odata terminate "rezervele" de sarmale, friptura, drob, si cozonaci, este bine sa gatiti supe si salate, cu multe legume si verdeata, spun nutritionistii. Sunt bune toate cruditatile, fie ca tocati o varza cu putin marar, ori amestecati o salata verde, cu ridichi si ceapa. Bucatarii cu staif, vin cu sugestii exotice, insa rezultatul este acelasi. Toate va ajuta sa intrati in forma mult mai usor. Cel mai usor de pregatit este salata. Sunt milioane de retete in general usor de facut, precizeaza Stirile ProTv.