Utile: O substanță din produsele de igienă poate crește rezistența la antibiotice; Unde poți să fugi dacă se mai întâmplă un dezastru nuclear ca la Cernobîl; Criză de bilă? Iată ce e bine de făcut!
Unde poți să fugi dacă se mai întâmplă un dezastru nuclear ca la Cernobîl. Una dintre zonele în care inteligența artificială chiar reușește să exceleze este elaborarea scenariilor care au un număr complex de variabile. Asta își propune să facă și un sistem AI dezvoltat de japonezi: să detecteze modul în care radiațiile se răspândesc după un accident la o centrală nucleară. Sistemul promite să ne arate mai precis ca oricând care sunt punctele cele mai sigure (dar și cele mai periculoase), după un astfel de incident, potrivit Playtech.
Cât este de grav deficitul de magneziu și care sunt simptomele acestei carențe. Medicul specialist Gina Keatley afirmă că o femeie trebuie să aibă zilnic un aport de 310-360 miligrame, iar un bărbat 400-420 de miligrame. Oamenii neglijează această carență, dar o resimt în stările de zi cu zi. Pe lângă suplimentele sintetice, doza de magneziu o poți lua din legumele verzi, nuci și semințe, avocado, banane, iaurt și ciocolată neagră, de calitate. Foarte important este să consultați un medic, dacă vă confruntați cu aceste simptome și să încercați să aveți mare grijă la alimentație, potrivit Doctorul zilei.
Criză de bilă? Iată ce e bine de făcut! Vezicula biliară, cunoscută ca fierea sau colecistul, este un organ în formă de pară, care este legat de ficat. Rolul ei este de a colecta secreţia externă hepatică, în urma procesului de digestie. Criza biliară se manifestă ca o tulburare funcţională sau de golire a veziculei. Cele mai frecvente simptome sunt durerile acute în partea dreaptă, starea de greaţă şi balonările. De obicei, cu problemele bilei se întâlnesc gurmanzii. Mâncărurile grase, rântaşurile, alcoolul sunt principalele cauze care declanşează crizele de bilă, potrivit Click.
Cum îţi dai seama că eşti deshidratat. Gura uscată este un mod prin care corpul tău îţi spune că este deshidratat, deoarece producţia de salivă scade atunci când cantitatea totală de lichide din organism scade. Un alt lucru pe care îl vei observa în acest caz poate fi şi respiraţia urât mirositoare. Din fericire, acest lucru semnalează o deshidratare uşoară, aşa că ţine mereu pe lângă tine o sticlă cu apă şi nu uita să bei din ea regulat, chiar dacă nu ţi-e sete, potrivit CSID.

Ministrul energiei cedează în fața ANRE în ceea ce privește liberalizarea, deși este "ușor nemulțumit" / Marii furnizori de energie nu vor fi obligați să ofere reduceri de prețuri
Cum decurge vaccinarea într-o comună din Iași: doar patru persoane imunizate luni, o singură persoană programată pentru marți: „Nu pot să aduc oameni de acasă să-i vaccinez”
Povestea discului de la Nebra - Un fals extrem de bine făcut sau cea mai veche reprezentare a cerului?
“Oglinda fermecată” a autorităților ne spune povestea noastră de anul acesta. De fapt, Comisia de Prognoză o spune pentru buget
O copie din secolul XVI a lui „Salvator Mundi”, cel mai scump tablou din lume, a fost recuperată de poliția italiană / Povestea din spatele operei de artă